Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Citam se interesirame za Robben i Williams, eden od ovie dvajca da zemame i mislam deka super ke bide. samo neznam nekako kako Williams da go sakam pojke zato sto mi e pomlad, a i ne ima igrano vo Zadrid. znaci ostanuva istata opcija povtorno ke go gledame najdobroto Sredina duo Xavi & Iniesta.:smir:
Кој е тој Вилијамс бе? Да не мислиш на Вилиан од Шахтјор?

Citam se interesirame za Robben i Williams, eden od ovie dvajca da zemame i mislam deka super ke bide. samo neznam nekako kako Williams da go sakam pojke zato sto mi e pomlad, a i ne ima igrano vo Zadrid. znaci ostanuva istata opcija povtorno ke go gledame najdobroto Sredina duo Xavi & Iniesta.:smir:

Ne veruvam deka ke kupuvaat uste nekoj. Se fokusirat da napravat nekoi igrad od Barca Atelic standarden za prviot tim, a nesomneno gi ima mnogu :))

Реал попрво ќе го пушти Робен во Фенербахче за 5 милиони, отколку во Барса за 20. Не се надевајте на овој трансфер.

Иначе со душа чекам да почне утакмицата, конечно деби на Ибра. Очекувам најмалце 3 гола во мрежата на Сити.:)

Едноставно некои работи не се купуваат со пари.:)

Ќе ја даваат негде утакмицава?

Луѓе дајте некој добар линк од утакмицава. Има еден на atdhe ама не работи тој:tapp:

Многу некако ми се катастрофа дресојве.

Не бива нешо да го инсталирам Сопкаст коа го инсталирувам одам Некст и ми пишува да ја инсталирам верзијата 3.2.4:toe:

Епа многу се себичат младиве, го попримивмо x)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom