Среќата слабо не служеше во 2 полувреме...Меси статива, Џонатан пречка, Ибра чиста шанса на почетокот но шутираше право во голманот.....се на се воопшто не сум разочаран од второто полувреме. На цела утакмица англичаниве дали 4-5 пати ја поминаа половината, посед на топ 65%, само во второ полувреме над 70%, шутеви кон голот 11-1, но една контра и гол.
Уживајте, нема простор за разочараност. И двете полувремиња ги игравме со комбиниран состав,+ плус воопшто не играа Анри и Чави а во составот ги немаме ниту Иниеста ниту Марќес.
Едно полувреме да изиграа Чави и Туре заедно и ќе беше сосема друга песна.
За играчиве што да се каже.....
Џефрен игра се подобро и подобро, мислам дека има обезбедено место во тимот како резерва за оваа сезона.
Бојан, ако продолжи вака мислам дека и наредните години ќе му биде тешко да добие првотимски статус.
Педро, како ќе му прдне, се на се солиден.
Гуди...да се гони на клупа под хитно, или да се продаде.

Туре цар на средината, штета што не поигра малце и во 2 полувреме.
Гаи, сака малце повеќе да дрибла, брз е, но физички е многу слаб. Мора да го ојачаат физички.
Тиаго, имаше некој добри пасови кон Гаи и остала багра, има брзина и се гледа дека има желба за докажување.
Џонатан ме бендиса како изигра,има топовски шут и од сите пријателски кои ги играше на оваа ми остави најдобар впечаток.
Ибра играше некако лабаво, имаше 2 шанси но шутираше некако деконцентрирано, но мислам дека со Меси добро ќе се разбираат.
Кеита стандард.

За одбраната нема потреба да се дискутира...немаа работа ама баш ич!!!
Ѕверот Меси.....нема потреба да се прави муабет!!!!
п.с. Против Шахтјор сигурно ќе излеземе со поконкурентен состав.:smir: