Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

токму така,цела среќа што се разигра Бојан токму на крајот од првенството...veruvam i siguren sum deka dobro ke se uigraat igracite na barsa na SP i od septemvri moze da se gaze slobodno so villa
P.S.a raiola neka ne zboruva mnogu,zs ako igrase ibra na poslednite natprevari mozese sega raul da go digne peharot mesto puyol![]()

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7528:2010-05-29-15-53-57&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5 Ај бе дајте ни го Туре’, а?

Па секако не го играте, а Ласс можда и ќе ја прекинува и кариерата, а и да не ја прекини, подобро да му бидеш замена нему, отколку на БускетсШто ќе ви е, нели го имавте подобриот Ласс ?![]()

Па секако не го играте, а Ласс можда и ќе ја прекинува и кариерата, а и да не ја прекини, подобро да му бидеш замена нему, отколку на Бускетс
шала

Ок, ќе им ја пренесам твојава желба на Пеп и на Лапорта, па ќе видиме што ќе напрајме.![]()