Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Агентов на Ибра многу јаде бурек...

^ Emi, klientot mu e burekdzija i on normalno oti ke jade burek.:tv:

P.S.
photo.php

Абе шо се мисли тој, кај и да појди че биди стандард незаменлив првотимец, абе професионалност се знај шо е, ако треба че кисниш на клупа, ама пак че се смејш!

сега откако дојде Виља,а веќе Кркич му го зеде местото освен позиција на нешто полево во нападот,кое го играше во Интер нема што да бара повеќе во овој тим....а мислам дека е најдобро да замине,секако парите фрлени за него нема да се вратат но подобро е да не го гледам кљунаров како ја кочи прекрасната игра...

"Si Guardiola no hace jugar a Ibra, que vaya a un hospital mental"

Крајно непрофесионално од страна на агентот на Ибра. А и како што кажа mladenc0 погоре, Ибрахимович е професионалец, ако не покажува добри игри и ако Пеп мисли дека тој треба да седи на клупа, ќе седи. Не е Пеп тип којшто се плаши да пресели на клупа 60 милионско засилување. Ако му се допаѓа тоа на овој дибекот од агент добро, ако не нека не јаде гом*а по медиуми.

на Алфа ТВ ја имате директно Шпанија-С.Арабија во овој момент 1:1 благодарение на новиот тандем во Барса Иниеста(асистент)-Виља(егзекутор)

Засега одлична соработка на релација Иниеста - Виља. :icon_bigg :icon_bigg

veruvam i siguren sum deka dobro ke se uigraat igracite na barsa na SP i od septemvri moze da se gaze slobodno so villa

P.S.a raiola neka ne zboruva mnogu,zs ako igrase ibra na poslednite natprevari mozese sega raul da go digne peharot mesto puyol :)

veruvam i siguren sum deka dobro ke se uigraat igracite na barsa na SP i od septemvri moze da se gaze slobodno so villa

P.S.a raiola neka ne zboruva mnogu,zs ako igrase ibra na poslednite natprevari mozese sega raul da go digne peharot mesto puyol :)
токму така,цела среќа што се разигра Бојан токму на крајот од првенството...

Што ќе ви е, нели го имавте подобриот Ласс ? :)
Па секако не го играте, а Ласс можда и ќе ја прекинува и кариерата, а и да не ја прекини, подобро да му бидеш замена нему, отколку на Бускетс :pos:
шала

Па секако не го играте, а Ласс можда и ќе ја прекинува и кариерата, а и да не ја прекини, подобро да му бидеш замена нему, отколку на Бускетс :pos:
шала

Ок, ќе им ја пренесам твојава желба на Пеп и на Лапорта, па ќе видиме што ќе напрајме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom