Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене вака е најдобро да играте
dvv.bmp

:pos::pos::pos:

Аман бе кај ме потсети на extreme1 !!!!
pos.gif
pos.gif
pos.gif
pos.gif
pos.gif
pos.gif

Според мене вака е најдобро да играте
dvv.bmp

:pos::pos::pos:

Леле, шо пра легендиве, се дупнаја од множење :pos: Сеа че ископам некоја програма за цртање тактики, да не се мачите

--- надополнето ---

http://www.softsea.com/download/Sports-Tactics-Board.html

Еве го програмчето, не се мачете повеќе на пеинт.

Иначе, светсково почнува за недела-две, кој е вашето мислење дека Барселон (АКА Шпанија) може да го освои?

Според мене, најголеми фаворити се за освојување, немаат слаба позиција на теренот...

Spored mene top favoriti za osvojuvanje na SP se:
1. Barca, ups Spanija
2. Argentina
3. Holandija
4. Brazil

Ali, Svetsko i se e mozno. :)

Шпанија освојува титула, ја ке навивам за нив пошто цел тим е од Барселона :vozbud:
Вила прв стрелец, го ставам него и Дел Боске и Капдевила у Спорт Лајф Фантази Мундијал шо е играта!

--- надополнето ---

by the way, гледајте утре у 18:00 на алфа пријателска Шпанија-С.Арабија ако немате попаметна работа, верувам дека Педро ке игра прва постава зашто Торес не е целосно опоравен, па да се надеваме дека добро ке се покаже!

Најпромашен трансфер на Барса според мене е Турам го зедовме човекот на 34 години.:toe:

:nenene:

GAIZKA MENDIETA!!

А можеме да го вброиме и HUAN ROMAN RIQUELME!

Савиола без конкуренција, т.е. типот кај ојде беше најпромашен трансфер, а знајте дека директен трансфер Барса-> Реал е :) :) :)

Според мене најпромашен трансвер е Гудјонсен,ебате играчот ебате!

Според мене најпромашен трансвер е Гудјонсен,ебате играчот ебате!
Играчот си беше супер на секоја утакмица која ќе добиеше шанса даваше гол само што нонстоп ја грееше клупата.:)
Али ова со Турам плативме 10М за 34 годишен само за 2 години додека срцето да го фати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom