Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Опааа......

sport_ibra,toure.jpg

MEETING IN BARCELONA
City wants Ibra and Touré.

Пс: Дали ги препознавате овие двајца :) ?

Valdes-reina.jpg

Хах да токму така Валдес и Реина..

Ете уште една кога беа помали заедно во Ла Масиа :

valdes-reina...jpg

И што има смешно што имаат авиокомпанија за спонзор? Затоа што е турска? Се гледа дека не си баш упатен во економија да знаеш каков развој има Турција. Еве, турска компанија ќе ни ги реновира скапаните аеродроми, барем од нив нема да се срамиме (се надевам). Гордејте се со bwin на дрес, спонзор кој директно го уништува фудбалот. Ние имаме Unicef...па дури и плаќаме пари за да стои на дрес, не обратно. Но, за џабе не е само еден клуб кој е повеќе од клуб.

^
Абе заебанција беше бе!! не го сваќај ова како провокација, само мала шала:smir:

П.С. плави седишта со логото на Барса.
П.П.С. немам ништо против Турќие, не да боже!!!:)

Fc Barcelona 2010/2011

once2805106.jpg

Se potvrduva mojata teza deka katalonskite vesnici sakaat da gi nema Toure i Ibra vo sostavot. Ako vcera na nekoj mu izgledase smesno, denes toa se potvrdi. Samo prasuvam zosto? Oti ne se spanci? Pa, i Messi da go izbrkame.

Да бе...Ибра останува 102.3%,за Туре не знам.

^
^
^ Мхм мхм, интересно, топка зимање вака со полиција. :)

Ќе останат Туре и Ибра што се замарате, а Ибра не ми прави голем ќеф да остане зашо и така ќе грее клупа па до дека е подобар да земеме некоја пара од него а продажба на Туре ќе значи целосно ослабнување на средниот ред зашто со Буски знаеме до кај ќе стигнеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom