Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj malku prevod so vika pep

ДОБРО Е ШТО ГО СПОРЕДУВАТЕ РОНАЛДО СО МЕСИ СЕГА КОГА РОНАЛДО ДАДЕ ХЕТ-ТРИК :smir: така нешто е преводот а можи и да имам и грешки 2ка имав англиски хехехехеехе

Хаха незнаев дека се до толку патетични навивачите на Мадрид. Во немоќ да серат дека нивниот патетичен и беден клуб не освои ништо оваа сезона почнаа и црвенки да ми дават, на чело со Армин.:) Епа драги мои пукнете од мака, Барса шампион сезона 2009/2010. Ве оставаме повторно со курот во уста, ама не ви пречи тоа навикнати сте да пушете и голтате сперма оддамна.

така е брате кројф здивииииииииииииииииииииииииииииииии:vozbud::vozbud::vozbud:
би било убаво да се собереме последната утакмица и да ја гледаме заедно сите фанови на барса со мислите на идејава?:smir:

Ќе игра Чави сигурен сум, ќе стисне заби за овој важен меч.:)

Хаха незнаев дека се до толку патетични навивачите на Мадрид. Во немоќ да серат дека нивниот патетичен и беден клуб не освои ништо оваа сезона почнаа и црвенки да ми дават, на чело со Армин.:) Епа драги мои пукнете од мака, Барса шампион сезона 2009/2010. Ве оставаме повторно со курот во уста, ама не ви пречи тоа навикнати сте да пушете и голтате сперма оддамна.

Да да Армин 2 црвени досега, ај едната кај нив на форум, ама другата на тема кој клуб го мразите најповеќе, зарем не смее да се каже дека е Реал Мадрид... :) аман

Ајде нема врска ако тоа ги теши

Ние стандардно со тоа остануваме во уста, а 2007 и 2008 година вие со што останувавте во уста ?

Ние стандардно со тоа остануваме во уста, а 2007 и 2008 година вие со што останувавте во уста ?

Теши се ти со минатото, сегашноста остај им ја на луѓето со победнички менталитет.

А вие во 2008/2009 со што останувавте во уста? :kesa:

Па имаше пишано, навика ни станало тоа затоа што две години немаме видено трофеј, па аналогно на тоа и вие 2007 и 2008 сте останувале со таквото во уста. :toe:

141rqtf.jpg

ова нешто љубов или мене ми се чини ? :smir:

Ај неможете сите да ја постирате сликата.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom