Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
The crunch encounter in the Andalucian capital could see Barça reclaim the title and all 21 first-team players that are fit have been joined by young Thiago Alcántara and also injured duo Andrés Iniesta and Éric Abidal who have travelled despite not being able to play.

Abidal i Iniesta se zemeni za utresnata igra... no kako sto se veli nema da nastapat :) se nadevam deka andres ke go vidam narednoto kolo vo zivo!!! miss you andres!

Denes Johan Cruyff za prv pat bese na trening na Barca. Slikite mi se epten skecevi, osobeno Trajce kako go gleda vo stilot: "Dedo, kako ste so baba? Zemavte penzija?":pos2:
2010-05-07_ENTRENO_19.JPG

2010-05-07_ENTRENO_53.JPG

2010-05-07_ENTRENO_52.JPG

2010-05-07_ENTRENO_50.JPG

(Go gleda dedo mu vo stilot: e, kakov fraer e dedo mi)
2010-05-07_ENTRENO_49.JPG

2010-05-07_ENTRENO_47.JPG

2010-05-07_ENTRENO_02.JPG

Epten fraeriste bil ovoj Krojf, so kozeni palta:pos2:

Ако е за утеха

БАрцелона - ЦСКА 64:54

Недела е финалето со подобриот од партизан - олимпијакос

Ако е за утеха

БАрцелона - ЦСКА 64:54

Недела е финалето со подобриот од партизан - олимпијакос

Зошто да е утеха? На педерите од Мадрид им треба утеха после една долга и мачна сезона и во фудбал, и во кошарка. Иначе Лапорта спизда од среќа, почна сите да ги гушка. :tv:

Иначе утре со победа ќе можеме веќе да ја прославиме титулата. Да не кажам сигурен, ама 99 посто Севиља ќе биде демолирана.

За ова ви го дадовме Ибрахимович?

vyo8xk.jpg

Па затоа се чудам шо се буниш.

Иначе, Пеп на прес:
“It’s okay to compare Ronaldo with Messi now that Ronaldo has scored a hat-trick.” :tv:

:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Одма оди во потпис овоа :)

овие од реал си направија 500 филмови како ние ќе изгубиме од севиља а они ќе победат против атлетик и дека ке бидам шампиони :kesa::tapp: а не знаат дека атлетик и газ ќе дадат само реал да не биде шампион исто како што еспањол газ ќе даде ние да не бидеме шампиони.

бтв победивме кошарка :vozbud::vozbud::vozbud:само да го видевте лапорта како се радувасе пукнав од смеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom