Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За со Севиља, мора напад да биде составен од Педро-Меси-Бојан. Разликата е премногу евидентна.

Иначе, доколку се оствари зделката: кеш + Бојан + Хлеб за Виља, во тој случај сигурно ќе има пеј бек можност за враќање на Бојан.
Нема потреба од стравување и замарање. :)

Честито победа и нека ни се множат.:smir:

Ајде честито нека ни е победата...Бојан, Лео, Педро, Дани и Чави одиграа на ниво.Другите играчи како да не се замараа.Останаа уште два натпревари.Не сакам да го гледам Ибра против Севиља, и мислам дека ќе ни е многу полесна работата без него... VISCA EL BARCA

Честита нека ни е победата. Браво за Бојан, али Педро е страшен. Како шо кажа некој погоре, Ибра не треба да стартува со Севиља, едноставно друг тим сме кога тој не е на терен.

И да, некој го бараше Дани? :tard_smile:

Ајде момци нека ни е честито победата,сега следува тешко гостување со Севиља каде што очекувам победа,и освојување на нова титула:vozbud:
а иначе за маиците предлогот од Tetova е супер и може така да се направи:smir:

perdo dobar natprevar izigra,kako vo napad taka i vo odbrana

P.S. messi definitivno ja zima zlatnata kopacka,no ke vidime so kolku postignati gola

Ajde Leo, da go nadmine rekordot na Il Fenomeno, zlatnata kopacka mu e veke vo racete :).
Inaku, interesna rabota e ova so smetanjeto na bodovite so postignati golovi. Eden gol se smeta 2 boda samo vo pojakite ligi: English Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1. Vo drugite e po 1.5 ili 1 poen.

Eve link od ovaa godina: http://en.wikipedia.org/wiki/2009–10_European_Golden_Shoe

Deneska napadot odlicen :vozbud::vozbud::vozbud:

Odbranata :nesvest: Sto mu e na Pujol?

Sakam Messi da go srusi rekordot:pipi:

Еј сите беа добри, ај гледам сите го критикувате Ибра, ама за првиот гол беше премногу заслужен, тој му ја спушти топката на Меси, некогаш ни фали таков тип на играч.Е сега некогаш губиме во брзина со него, ама тоа е. А бојан мислам дека доправа идат неговото и не треба да го ставаат во склоп на никаков трансфер.

За дуелот со Севиња не мислам ништо, едноставно чекам утре Мајорка да ја заврши работата :pos2:

Еј сите беа добри, ај гледам сите го критикувате Ибра, ама за првиот гол беше премногу заслужен, тој му ја спушти топката на Меси, некогаш ни фали таков тип на играч.Е сега некогаш губиме во брзина со него, ама тоа е. А бојан мислам дека доправа идат неговото и не треба да го ставаат во склоп на никаков трансфер.

За дуелот со Севиња не мислам ништо, едноставно чекам утре Мајорка да ја заврши работата :pos2:

Ибра шутираше кон гол не му ја спушташе на Меси :pos:

За со Севиља, мора напад да биде составен од Педро-Меси-Бојан. Разликата е премногу евидентна.

Иначе, доколку се оствари зделката: кеш + Бојан + Хлеб за Виља, во тој случај сигурно ќе има пеј бек можност за враќање на Бојан.
Нема потреба од стравување и замарање. :)

Не знам ако се продаде дали има такво нешто да се стави во клаузула. Тоа е кога ќе е позајмен играч (како сега Касерес пример Јуве да може да го откупи пример за 10мил). Ама за трансфер не сум слушнал до сега такво нешто.

Ако знае некој нека пиши и мене ме интересира

Јави ми се ко че дочекаш.. :pos:

Утре ти барам телефон ако се случи тоа, еве не ти се јавувам само да ти титнам :)

Ибра шутираше кон гол не му ја спушташе на Меси :pos:

Абе да не беше висината негова немаше то да го напрајт, то ми беше муабетот. Не е толку слаб колку што го прајме. Пример не е дрво колку Бускетс :)

Бускетс е главен нек си ебе матер :D

Уште еден срушен рекорд, 93 поена.
93 points: Another record

Не знам ако се продаде дали има такво нешто да се стави во клаузула. Тоа е кога ќе е позајмен играч (како сега Касерес пример Јуве да може да го откупи пример за 10мил). Ама за трансфер не сум слушнал до сега такво нешто.

Ако знае некој нека пиши и мене ме интересира

Постои такво нешто во трансферите. Во договорот може да има клаузула за пек бек опција, и сигурен сум ќе се иде на таа варијанта доколку се даде Бојан во Валенсија. Впрочем таков договор има Реал со Севиља за Негредо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom