Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова го дава translate.google инаку не разбирам шпански... ама колку што е разбирливо е под знак прашање, не се знае, може да игра, може да не игра.

Жерард пике може да го пропушти натпреварот преку повреда во саботата против Севиља

Во сабота Барселона ја очекува добар противник кој се бори за пласнам во квалификациите за лигата на шампиони наредната година,а Барселона се бори за титула така да ќе гледаме интересен натпревар со многу голови :smir::zlo:

:nenene: Лоша вест, повредата на Пиќе е посериозна одколку што се претпоставувало. Денеска го пропуштил тренингот и можно е да ја пропушти утакмицата со Севиља.

:nenene: Лоша вест, повредата на Пиќе е посериозна одколку што се претпоставувало. Денеска го пропуштил тренингот и можно е да ја пропушти утакмицата со Севиља.

Не ми замерувајте Англиски сум ТАПА :)
Инаку лошо е ако го немаме моментално најквалитетниот дефанзивец во Барса на натпреварот со Севиља.Да се надеваме дека се ќе биде во ред и дека Пиќе ќе настапи :toe: Ако не тука е Габи :)

За одбраната не треба да се грижиме многу, битно е нападот да функционира, и нема да имаме многу проблеми. Плус за Севиља нема да игра најдобриот стрелец, Фабиано.
А можеби Реал вечер нема да победи со Мајорка, па нема да имаме многу „главоболки“ за натпреварот со Севиља. :)

Милито може одлично да го замени Пиќе, него, Иниеста фали мноогуу....

Еве една добра идеја за предниот дел на маичката, а на задниот да биде тоа од Тетова. Инаку ова е дело на Mr.Bebils, ама на лудакот го мрзело да ја аплоадира сликата и да ја постави на форумов. :pos:
barcamkd.jpg

Еве една добра идеја за предниот дел на маичката, а на задниот да биде тоа од Тетова. Инаку ова е дело на Mr.Bebils, ама на лудакот го мрзело да ја аплоадира сликата и да ја постави на форумов. :pos:

Добро изгледа,само амблемата да биде на местото каде што пишува FC BARCELONA,а тоа пишаното да биде под амблемот!

Добро изгледа,само амблемата да биде на местото каде што пишува FC BARCELONA,а тоа пишаното да биде под амблемот!

a i nike znakce da ima??? :nesvest::tapp:
ili pak mislite na nike maica da printate ? :)

Не на најк маица, меѓутоа можи да се испечати и најк знакче, за посекси да изгледа. :)

Заеби тоа, ако биди да биди маицава. :pos:

заеби ти легално нелeгално кога правиме да правиме ако треба и lacoste знакче ќе испринтаме :pos:

:pos2::pos2:
Море тешки да испринтаме ние па легално или не:):)

Инаку во Палма има да се испоубијат за бодови. Севиља води и ќе тепа најверојатно, шо значи и ендите и другите ќе напаѓаат.....ќе биде весело:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom