Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете го бе Дани, кој го бараше !!??

Толку, ја добива златната копачка. 31 комад. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

3 гола му фалат на Меси за да се израмни со феноменот Роналдо... 3+ за да стави нов рекорд...

Ole,ole,ole за Барса,нека ни е честито победа,браво за Бојан ќе биде играчиште,Педро исто само да го даеше бе тоа уф,Чави ѕвер,Алвес комотно може на позицијата на Чави да игра,Меси-виртуоз!

Честито нека ни е победата...

Само уште два...

Страшни таленти се Бојан и Педро, се мислам оти тие ќе го заменат напаѓачкиот пар во Шпанија, Торес - Виља. :smir:

Честитки....
Само уште две финалиња :vozbud:

Не верувам дека толку лесно ќе се откажеме од Бојан,ако веќе е договорен за да оди во Валенсија сигурно има некоја клаузула за да го вратиме пак за одредена цена!

Гуд гејм. :vozbud:
Сеа фокус на Севиља, и да си обезбедиме уште една титула. :tv:

cestito neka ni e uste edna nove pobeda:) Pedro sver,kako samo trcase niz cel teren,alal da mu e.Uste 6 boda i sampioni sme:bilokojzborr:

mnogu mnogu potesko od ocekuvanoto
se vide razlikata po izleguvanjeto na ibra
so sevila ne sakam ibra da bide vo prvite 11

одбројувањето продолжува:vozbud:
одлично сторено пред се од Дани,Кркиќ одлично си ја искористи минутажата,всушност тој е играчот кој ја остава Барса на врвот последниве кола....секоја чест за Чави и неговата пожртвуваност за кого Барса е светост,а не репрезентацијата,браво за сите-Честитки !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom