За потполно истиот мислев кога реков оригинал 80 евра, другар мој ист ваков има. Сега повторно че оди, па и за мене че земи еден.Јас мојот од Меси,сосе се(го имам постирано на некоја страна претходно)78 евра го земав!
Еве го:
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За потполно истиот мислев кога реков оригинал 80 евра, другар мој ист ваков има. Сега повторно че оди, па и за мене че земи еден.Јас мојот од Меси,сосе се(го имам постирано на некоја страна претходно)78 евра го земав!
Еве го:
![]()
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-43a2-87c4-d3df549747c1&ln=3&typeBack=default Овој па како почна да ме нервира со сите сака да игра.![]()
Абе со маичките ќе направиме ли нешто?
Ајде и јас сум за маица,се пријавувам,па кој знае нека направи..:smir:Ајде бе и јас сум за тоа. Дај ако не нека се пријават сите шо сакаат маичка па кој знае да работи на Фотошоп нека напраи неколку можности и ќе одбереме која е најдобра???
Ако веруваш во „умрен“ извор како www.24fudbal.com.mk, си свршил работа.
Btw, мислам дека Рибери воопшто не ни треба, многу подобро би било да го земиме Силва на таа позиција.
BadboyСекој кој што е за маици нека се пријави на пријавница.
Toni
Iceboy
Jsp Slavija
Bobi777
Next ??
Секој кој што е за маици нека се пријави на пријавница.
Toni
Iceboy
Jsp Slavija
Bobi777
Next ??