Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мојот од Меси,сосе се(го имам постирано на некоја страна претходно)78 евра го земав!

Еве го:
12944_1143471918938_1591692349_30356377_1245642_n.jpg
За потполно истиот мислев кога реков оригинал 80 евра, другар мој ист ваков има. Сега повторно че оди, па и за мене че земи еден. :)

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-43a2-87c4-d3df549747c1&ln=3&typeBack=default Овој па како почна да ме нервира со сите сака да игра.:tapp:

Ако веруваш во „умрен“ извор како www.24fudbal.com.mk, си свршил работа.

Btw, мислам дека Рибери воопшто не ни треба, многу подобро би било да го земиме Силва на таа позиција.

Абе со маичките ќе направиме ли нешто?

sto pravat fanovite na real koga real ke ja pobedi barca????go gasat PS i pravo vkrevet :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе со маичките ќе направиме ли нешто?

Ајде бе и јас сум за тоа. Дај ако не нека се пријават сите шо сакаат маичка па кој знае да работи на Фотошоп нека напраи неколку можности и ќе одбереме која е најдобра???

Аршавин беше поврзуван со Барса пред заминувањето од Русија и тогаш сакав да дојде во тимот, сметам дека одлично би се вклопил ама сега што знам. Веројатно е подобро да се земе некој од помладите опции, а и не верувам дека Арсенал туку така би се откажал и од него.

Ајде бе и јас сум за тоа. Дај ако не нека се пријават сите шо сакаат маичка па кој знае да работи на Фотошоп нека напраи неколку можности и ќе одбереме која е најдобра???
Ајде и јас сум за маица,се пријавувам,па кој знае нека направи..:smir:

Секој кој што е за маици нека се пријави на пријавница. :)

Toni
Iceboy
Jsp Slavija
Bobi777
Next ??

Ако веруваш во „умрен“ извор како www.24fudbal.com.mk, си свршил работа.

Btw, мислам дека Рибери воопшто не ни треба, многу подобро би било да го земиме Силва на таа позиција.

Изворот не е „умрен“, ја имаше изјавата вчера низ неколку странски спортски сајтови, 24фудбал само ја превеле од таму. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom