Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tetova супер ти е понудата...Ако си го креирал ти целото лого свака час...А и гледам баш супер изгледа на маица.:smir:
heathy може и твојот предлог, тој знак да се стави на ракав...Во случајов, ако е овој дизајнот што го преложи Tetova мислам дека најдобро е тој знак да стои на ракав..

Инаку за натпреварот со Тенерифе вечерва на располагање имаме 20 играчи.Можно е Пеп да излезе со комбиниран состав, бидејки во недела играме со Севиља, но и не мора да значи ако се има во предвид дека во последните кола мора да одиграме со сите сили за да ја задржеме првата позиција, па со солидна предност ќе ги одмори Чави и Меси.

Вака некако според мене треба да изгледа составот...

Валдез
Дани-Пиќе-Пујол-Максвел
Туре
Чави-Кеита
Лео-Бојан/Ибра-Педро

Мислам подобро би било да игра Бојан пред Ибра.

29005096.png

eve nesto od mene

vaka nekako bi izgledalo na maica

dwcrtshirtbl2copy.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...7073035805_156121970805_3255883_3688478_n.jpg

10332_157073035805_156121970805_3255883_3688478_n.jpg

може да оди на ракав... на грб... на срце.. важно мора да го има ова :)
Ова горново може да го ставите одпозади,а ова другово напред.
Само предлог:)

Ова горново може да го ставите одпозади,а ова другово напред.
Само предлог:)

da toa pozadi golemoto a toa drugoto na srce mozi da stoe dobra ideja tetova:smir:

Организиран? Жими К*р организиран !

Прво треба да се направи лого, па да видиме како ќе изгледа една маица да се испечати.. па подоцна се прашува за броеви и кој сака маица....

А за организација не треба да се зборува...
Сме се собрале еднаш да гледаме утакмица?
Кај филе по 3ца одевме (одеа) ????

Земете ги за пример навивачите на Интер и Баерн... и Манчестер до некаде...

Јас реков дека маици можам да најдам за 100 денари со добар квалитет... 100% памук... барем јас имам 10тина такви дома веќе 2 години... па фала богу ни се излитиле.. ни се скинале... а ги пере мајка ми после секое носење...
Колку ќе биде квалитетна штампата е прашање... дали ќе биде само слика одозгора да се залепи.. дали ке биде со боја убаво ... останува на вас...

BTW.. пошто е памук препорачувам (значи не може некој со сила да го натерам) секој да си земе број поголем... се собира малку на перење...

ke bide brat veruvaj se ke bide eve mozime da se soberime za posledniot natprevar ovaa sezona pa zaedno site da ja proslavime titulata?????
so mislite za mojot predlog????????

Многу добар дизајн на Tetova.

Само јас мислам дека позади треба да се стави и некој натпис...како на пример MES QUE UN CLUB или VISCA EL BARCA!?

Многу добар дизајн на Tetova.

Само јас мислам дека позади треба да се стави и некој натпис...како на пример MES QUE UN CLUB или VISCA EL BARCA!?

ne toa moze naped da odi a nazat ona od tetova e super :smir:

На тетова предлогот да оди назад, ова на heaty да оди напред ама помало да биде и под него да пишува Mes que un club. Според мене така би било најдобро:)

Иначе за нтпреварот вечерва се повикани овие играчи:

Goalkeepers Valdes and Pinto;
Defenders Alves, Puyol, Pique, Milito, Marquez, Chygrynskiy, Maxwell and Abidal (doubtful);
Midfielders Xavi (doubtful), Keita, Toure and Thiago;
Forwards Messi, Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jeffren and Henry.

Очекувам рутинска победа,да се заврши работата што порано за да не дојде до компликации во второто полувреме.

Мислам дека Ибра ќе почне од клупата а Бојан ќе биде стартер,стварно во многу добра форма е,на последните 8 натпревари дадол 6 гола.

Јас не знам дали ќе можам да го гледам мечот вечерва.

ОДИМЕ НА ПОБЕДА!

Не е лоша идејата некаде заедно да се гледа последниот натпревар од сезоната. Иначе и логото за маиците се супер. Јас викендов сеа ќе направам една пробна ќе сликам и ќе ви поставам да видите како изгледа.:)

Иначе ќе не дават на Алфа?

Не е лоша идејата некаде заедно да се гледа последниот натпревар од сезоната. Иначе и логото за маиците се супер. Јас викендов сеа ќе направам една пробна ќе сликам и ќе ви поставам да видите како изгледа.:)

Иначе ќе не дават на Алфа?
20:00 Шпански фудбал: Барселона – Тенерифе - спорт (премиера)
20:45 К-15 – дневна доза - хумористична серија (премиера)
21:00 Шпански фудбал: Барселона – Тенерифе - спорт (премиера)
превземено од алфа :):vozbud::vozbud:

ova e super mislam deka sme najorganiziran fan klub od site zimi sve:smir:

Ние фан клуб Интер се собираме скоро секогаш на најважните натпревари и плус и ние почнавме со маички и ние го направивме најпосетениот спортски веб сајт во македонија http://www.fcinter.com.mk/ (организирани сте ама колку нас:nenene:)..поздрав и среќно со маичките гледам добар дизајн се:smir:

Иначе рогнав 60 евра на вас сингл се надевам нема да се изглупирате вечер

Ние фан клуб Интер се собираме скоро секогаш на најважните натпревари и плус и ние почнавме со маички и ние го направивме најпосетениот спортски веб сајт во македонија http://www.fcinter.com.mk/ (организирани сте ама колку нас:nenene:)..поздрав и среќно со маичките гледам добар дизајн се:smir:

Иначе рогнав 60 евра на вас сингл се надевам нема да се изглупирате вечер

Знаеме дека вие сте најорганизиран фан-клуб,но badboy е нов член и не знае многу работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom