Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво момци...секоја чест......и понатаму го играте најубавиот фудбал...и понатаму меси е најдобар.....тоа е сега....не може секогаш да освојувате....повеке срека в година ...поздрав

ДА ВИ ЕБАМ ДРВАТА ! ! ЗОШТО АНРИ НА КЛУПА А ИБРАГОМНАБРА СТАРТЕР ? :nerv::nerv::nerv:
ДОМА ДА НЕ МОЖЕМЕ НА ЕДЕН ИНТЕР ДА ТЕПАМЕ СО 2-0 И ТОА СУДИИТЕ НА НАША СТРАНА :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Настрана од то што сум фан на Реал,меѓутоа секоја чест што стигнавте воолку далеку:smir:

Не заслуживме финале, едноставно Меси и Чави ја изгубија формата.
Сега сакам да триумфираме во примера.

Тоа е спортската среќа/несреќа!

Некои играат фудбал, а некои се задоволуваат со ништо.

Атмосферата и мотивот на играчите денеска беше нешто необјасниво !!!

Ниеден пораз не се брои, момците се нашите херои!

Момци испаднавме тоа е фудбалот неможе секогаш да оди како што сакаме , сепак една е Барса едни сме ФАНОВИТЕ НА БАРСА и навиваме со целото срце за ла лига !!!!!!!

Барем се знае, никој тим нема постигнато таков успех како Барселона, а и чисто сумњам дека ќе успее некој во блиска иднина.
Сега се стремиме на Примера. :)

Кур ме заболе, Примера е наша. Интер никад нема да биде голем клуб. НИКАД!

Не заслуживме финале, едноставно Меси и Чави ја изгубија формата.
Сега сакам да триумфираме во примера.

Меси и Чави не ја изгубија формата!

Едноставно толку е кога 10 души стојат у 2 реда пред и во шеснасетникот!

Меси и Чави не ја изгубија формата!

Едноставно толку е кога 10 души стојат у 2 реда пред и во шеснасетникот!

Можеше и Цезар да застане у одбрана, зашто да не. Тоа е тактиката на Специјалецот, упс, специјалниот.

Друг пат ...оваа година ништо не освојувате....ФАКТ!:vozbud:

Интер не надмудри, Мурињо е ѕвер, него вие кутрите комплексаши никогаш нема да ве разберам.:)

Иначе честито за сите фанови на Интер, заслужено финале. Ќе ви честитам и во вашата тема само да стивне атмосферата.

Главата горе момци. Против вакво катанаџо и победа е повеќе од добро. Не заборавајте, повеќе од клуб. Visca el Barca!

Зар заслужува Ибрахимовиќ да игра во Барселона?Leo

Дечки што да ви кажам ова ИНТЕР е :vozbud::vozbud::vozbud: па така да повеке срека следната година т.с имајте срека да не паднете со ИНТЕР позз :wink:

Да не се маткате лево десно,да барате кривица у Меси/Чави според мене годинава Пеп ја утна работата.
1.Го даде Ето за Ибрахимович,грешка но.1,требаше да се купи замена за Анри не да си шитка Ето
2.Многу ги форсира Педро и Бускетс,сваќам да ги форсира со Ксерез,али со Интер у полуфинале?:nenene:
3.Интер има предобра дефанзивно настроена средина плус одбрана за да може Педро/Џефрен да поминат
Така да се на се според мене грешката е кај Пеп,вие како сакате мислете.
Поздрав,повеќе среќа следната година:):smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom