Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dobro e SuperSport 1 (DigitAlb)...komentatorive se super
И ја ја имам и таму ќе гледам и имам мислење дека се добри коментаторите со оглед на тоа што навлегуваат во натпреварот за разлика од многу наши коментатори кои само зборат без врска,само штета што не ги разбирам овие на СуперСпорт.

И ја ја имам и таму ќе гледам и имам мислење дека се добри коментаторите со оглед на тоа што навлегуваат во натпреварот за разлика од многу наши коментатори кои само зборат без врска,само штета што не ги разбирам овие на СуперСпорт.

da stvarno se dobri...i so mnogu emocii gi komentiraat natprevarite!

Ai sto prasuvam vaka a vo kolku casot igrame??

a moze nekoj da go kaze sostavot za utre??
Barcelona squad list:
Goalkeepers: Valdés, Pinto,
Defenders: Alves, Piqué, Puyol, Muniesa, Maxwell, Abidal, Fontas
Midfielders: Toure, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Jeffren
Forwards: Pedro, Jonathan, Bojan, Henry
Анри е во состав ама тешко дека ќе игра,може да влезе на крај 20 минути да поигра.

Barcelona squad list:
Анри е во состав ама тешко дека ќе игра,може да влезе на крај 20 минути да поигра.

Мала грешка.... треба да си ги сменат местата болдираните играчи :helou:

Најнови вести:
Меси го пропушта првиот натпревар во примера заради дуелот Аргентина - Бразил.

Pep Guardiola : We have to be realistic, and it is not possible for Cesc to come this year.
Фабрегас не доаѓа оваа сезона :helou:

Уфф ќе биде тешко без толку првотимци, али сепак за реваншот на Камп Ноу ќе се вратат. Ајде со душа чекам, уште 17 часа. :vozbud::vozbud:

Barcelona squad list:

Уф уф многу крпен состав имаме, ама ајде сепак можеме да издржиме за утре, па после на Ноу Камп ќе биде село-весело кога ќе се вратат сите првотимци:vozbud:

Лапорта не може да добие уште еден мандат. Според статутот на Барса секој претседател смее да отслужи само два мандата.

Види, знам дека секој претседател на Барса може да отслужи само 2 мандата но некаде пред 4-5 месеца прочитав дека имало измени во статутот на Барса и дека Лапорта ќе можел да се кандидира за трет мандат. Незнам ова колку е точно, го прочитав на некој странски сајт, не ми текнува кој беше, ништо чудно да беше и трач.ком, а мислам дека и во една од емисиите на Филе-топки имаше некој таков муабет за Лапорта по добиената потребна подршка после предвремените избори.:toe:

Како и да е....Лапорта се покажа одличен од финансиска гледна точка, ја направи Барселона една од најбогатите клубови во светот но за жал не можеше или не беше доволно одговорен за да ги донесе сите потребни засилувања за новата сезона.
Мислам дека со доаѓање на нов претседател ќе се смени и политиката кон трансферите на подобро.:pipi:

Види, знам дека секој претседател на Барса може да отслужи само 2 мандата но некаде пред 4-5 месеца прочитав дека имало измени во статутот на Барса и дека Лапорта ќе можел да се кандидира за трет мандат. Незнам ова колку е точно, го прочитав на некој странски сајт, не ми текнува кој беше, ништо чудно да беше и трач.ком, а мислам дека и во една од емисиите на Филе-топки имаше некој таков муабет за Лапорта по добиената потребна подршка после предвремените избори.:toe:

Како и да е....Лапорта се покажа одличен од финансиска гледна точка, ја направи Барселона една од најбогатите клубови во светот но за жал не можеше или не беше доволно одговорен за да ги донесе сите потребни засилувања за новата сезона.
Мислам дека со доаѓање на нов претседател ќе се смени и политиката кон трансферите на подобро.:pipi:

Има промени во статутот и од сега мандатот ќе трае по 6 години. Ама тоа ќе важи од следниот претседател. Така што Лапорта секако си оди по оваа сезона.

anri se vrati na trening i trenira so timot
najverojatno vecer ke poigra nekoja minuta kako zamena

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom