Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
WOW, добри двојки има.. на Мурињо (ако не го скинат до февруари) му се падна Челзи...ехехехехе да видиме дали ќе го замрзнува теренот кога ќе гостуваат во Италија.:pos2:
Милан - Манчестер.. ќе има тука боречки зафати :pos2:
И што мислите, ќе го кркаат ли зад(7)риѓаниве од Лион

Нека си се исчистат овие подобриве.....па за нас да останат полесните како Реал Мадрид и сл.:icon_lol:

Многу лесен противник ни се падна, Штудгарт во бундес лига се некаде во зоната за отпаѓање, сигурен сум дека ќе ги победиме со голема разлика и таму и на Кампот:toe:

Полесен противник од Штутгард неможеше ни да посакаме, мислам дека уште во Германија ќе се знае кој ќе оди понатаму:helou:
Како и да е не треба ни малку да ги потцениме и да влеземе со најсилниот состав.
Утре во 17:00 играме така ??.......

Лесна ждрепка...а иначе утре очекувам нешо вака:
------------Викец-----------
Алвес--Пујол-Пике--Максвел

Чави----Јаја Туре----Кеита

Педро-----Ибра-----Анри

Лесен противник, не се за Потценување ама искрено сепак не се на Нивото од Барселона.

Интересни ке бидат Дуелите : Италија против Англија односно : Милан - Манчестер УТД и Интер - Челзи.:smir:

Пепе: Сакам да бидам фит за финалето од Лигата на Шампионите

За да навиват за Барса Ахахахаххахах

Сега читам на фан клуб на Челзи зборат..... демек ако не ни помогне судијата ќе ни помогне ждрепката.. уште ги боли газот очигледно...

ми се свиѓа тоа шо првата ја играме во гости

П.С.ајде и на задрид му падна лесен противник,па редно е да поминат и тие 1/8 финале греота се

П.П.С. ме интерсира само фановите на челзи колку години ке го памтат тоа кога иниеста сув му го начука во гз,оти еве една година кај и да е помина:vozbud:

добро е,одлична ждрепка за нас ни се падна штутгард,кој мислам дека лесно ке го поминеме,а и се надевам дека задрид ке си ја продолжи традицијата и оваа година,и дека ке биде елиминиран уште во 1/8 финале:vozbud:

Болје од ова не можеше да биде ждрепката дефинитивно. Ја поише сакав да се паднеме со Милан за да видам како ќе го пречекаат Boixos Nois Роналдињо ама нема врска, полесно ќе поминеме со Штудгарт.

Еве го и star_dust... абе ние се загриживме што толку те нема :)
Добро е тука си

Тука сум јас цело време. Само одамна ми немаше паднато на памет нешто паметно да напишам па само читав.

Kako sto posakav...Stuttgart...super e zdrepkata...:barca::barca:

Лесен противник, не се за Потценување ама искрено сепак не се на Нивото од Барселона.

Интересни ке бидат Дуелите : Италија против Англија односно : Милан - Манчестер УТД и Интер - Челзи.:smir:

Пепе: Сакам да бидам фит за финалето од Лигата на Шампионите

За да навиват за Барса Ахахахаххахах
За кога Меси ќе даде гол, да стане и да аплаудира, инаку ќе треба од седнато да шлака со рачињата:smir:

Фала богу нема да бараме стримови,во исти ден се игра Олимпијакос-Бордо,нема ваљда нив да ги даваат(за ХРТ зборам) за Канал 5 најверојатно пак ќе продолжи по 2 утакмици да дава на ден.

Фала богу нема да бараме стримови,во исти ден се игра Олимпијакос-Бордо,нема ваљда нив да ги даваат(за ХРТ зборам) за Канал 5 најверојатно пак ќе продолжи по 2 утакмици да дава на ден.
Со новиов формат, изгледа ќе може сите натпревари да се проследат на Канал5 и Канал5+ така да супер ќе е!

Уживај. Имам чувство дека додека Филе води емисија за ЛШ нема да има потреба да се бараат стримови за утакмиците на Барса. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom