Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уфф, конечно дојде тој 16ти, тешко проаѓаат денешните саати, има уште малце па потоа ќе присуствуваме на права фудбалска класика.

Очекувам да излеземе со најсилниот состав што би значело Иниеста да започне од првата минута.:vozbud:

Очекувам да ја играме нашата игра, да нападнеме од 1та минута, да се надигруваме и на крај да победиме.

Со среќа нека ни е вечер момци !!!

Морати и Лапорта во елитен ресторан во милано иначе тука бил и фиго браво за потегот на морати се гледа дека сме добри домакини.

za vecer sostavot se znae koj ke bide samo dilema e dali keita ili iniesta ke bidat vo prvite 11
spored eurosport keita ke bide vo prvite 11

Преку ова веќе со фудбалов.

Денес Јуве ме заеба за сериозно добри пари. Ако Барса утре не тепа не глеам фудбал два месеца.
Истото ми се случи мене со Интер лани против Панатинаикос за 25 000
Пред умирање бев,оттогаш не го пишувам Интер

Со среќа вечер.
Држам среќа Барса да тепа, јез да малце страв ме фаќа после Милан-Интер, ама сепак верувам во Барселона.

Ете конечно дојде и 16-ти септември, со душа чекам да почне овој меч вечерва, ќе биде неизвесно се до последната секунда ова што ќе го гледаме вечер е повеќе од фудбал ќе се сретнат поранешни членови на двата клуба а тоа се Ибра,Меси,Тиаго Мота,Ето и Максвел за нас го очекувам стартниот состав и очекувам Иниеста да почне од првата минута, со среќа на двата тима знам дека ќе гледаме одличен фудбал.:smir:

Ете конечно дојде и 16-ти септември, со душа чекам да почне овој меч вечерва, ќе биде неизвесно се до последната секунда ова што ќе го гледаме вечер е повеќе од фудбал ќе се сретнат поранешни членови на двата клуба а тоа се Ибра,Меси,Тиаго Мота,Ето и Максвел за нас го очекувам стартниот состав и очекувам Иниеста да почне од првата минута, со среќа на двата тима знам дека ќе гледаме одличен фудбал.:smir:

Шо бара Меси во друштвово ???:raz:

Ајдееее уште помалку од 2 часа да натпреварот:vozbud::vozbud::vozbud:
"Barca,estic boig per tu"

guardiolamourinho.jpg

:pos2:
После сликава, кој верувал во тоа дека по 13 години ке бидат еден против друг во две големи екипи . :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom