Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знев дека некој од Челзи или Јуве ке киксне и пак ја уплатив Јуве некако посигрна ми беше а на крај само она ме заеба за 100евра :uvo::uvo::zid:

Bi sakal utre da vidam eden od Dani/Maicon da igra lev bek pa dvajcata da trcaat eden po drug. Toa bi bil interesen duel ama malku verojaten

Уште 7 и пол часа до можеби најдобриот натпревар оваа сезона во лигата на шампионите, очекувам победа на Барселона

Меси: Не се предавам, ќе одам до крај, за 3 бода ќе горам во пеколи знај !!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Еве ја песната де :vozbud:

Ќе го расклопите интер вечер на 4 дела:pos2:

Преку ова веќе со фудбалов.

Денес Јуве ме заеба за сериозно добри пари. Ако Барса утре не тепа не глеам фудбал два месеца.

Јас неможев да се соберам сношти, само на Јуве за чисти 19.000. За влогот да не зборувам колку беше .. ми изгоре џепарлакот за оваа недела. Крај веќе давам отказ од кладилниците.

Иначе вечер ја очекувам препознатливата игра на Барса, и секако плен со 3те бода. Ако не ме чека едномесечно носење аватар на Интер.

И мене ме заеба јуве да им ебам педерите за ништо не ги бива еве колку се јаки 1-1 со бордо дома. Иначе како е кај вас почнува ли да се загрева атносферата по што ова се најаките тимови моменатално заедно се реал мадрид,сигурен сум дека од овие 3 тима некој ке освои. И ај пишете го составот ако го имате за вечер да видам со кој 11 ке искочите.

sega mi tekna aj nekoj ako moze da najde podatok koj e najvisok igrac vo barsa
znam deka ture pike cigrinski i ibra se megju povisokite,no koj e najvisok

И мене ме заеба јуве да им ебам педерите за ништо не ги бива еве колку се јаки 1-1 со бордо дома. Иначе како е кај вас почнува ли да се загрева атносферата по што ова се најаките тимови моменатално заедно се реал мадрид,сигурен сум дека од овие 3 тима некој ке освои. И ај пишете го составот ако го имате за вечер да видам со кој 11 ке искочите.

Уште не е официјален, али ваљда овој ќе биде ...

.......... Валдес ..........

... Алвес .......... Пујол .......... Пике .......... Абидал

..... Чави .......... Туре .......... Иниеста .....

..... Меси .......... Ибра .......... Анри .....

sega mi tekna aj nekoj ako moze da najde podatok koj e najvisok igrac vo barsa
znam deka ture pike cigrinski i ibra se megju povisokite,no koj e najvisok

Ибра е малце повисок од Чиги. Баш кога се радуваа на голот против Гетафе забележив, Ибра му бега некој сантиметар.

Значи ако искочите со овој состав маикон ке го чува меси овие двајца се многу брзи ке видиме кој ке биде поуспешен мозеби маикон не е добар во одбрана за зимане топки али ке ве предупредам во нападот е страшен тешко дека мозе некој да го чува по таа негова страна би бил абидал кој не верувам дека ке го чува али ке видиме. И на др страна киву би требало да го чува анри ја сакав повеке сантон да игра како лев бек зш е побрз од киву и мозе да му парира на анри во тој аспект како што го чуваше роналдо лани на меаца.

Ибра е највисок мислам со 195 цм

тачно
Пике е 192cm. , Туре 191 ,а Чигрински и Анри по 190cm.

Значи ако искочите со овој состав маикон ке го чува меси овие двајца се многу брзи ке видиме кој ке биде поуспешен мозеби маикон не е добар во одбрана за зимане топки али ке ве предупредам во нападот е страшен тешко дека мозе некој да го чува по таа негова страна би бил абидал кој не верувам дека ке го чува али ке видиме. И на др страна киву би требало да го чува анри ја сакав повеке сантон да игра како лев бек зш е побрз од киву и мозе да му парира на анри во тој аспект како што го чуваше роналдо лани на меаца.

Ќе биде интересно по десната страна Меси и Алвес против Маикон ммммм нормално ако Мурињо го стави Маикон на таа позиција да игра што се големи шансите

Моја грешка е маикон игра десен бек значи ке го чува анри кој игра на таа страна, а киву ако игра би требал да го чува меси кој мислам дека не мозе да го чува по спор е и заради ова сакам сантон да го чува побрз и валда меси знае дека лани роналдо не помина покрај него на меаца

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom