Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bi sakal utre da vidam eden od Dani/Maicon da igra lev bek pa dvajcata da trcaat eden po drug. Toa bi bil interesen duel ama malku verojaten
Преку ова веќе со фудбалов.
Денес Јуве ме заеба за сериозно добри пари. Ако Барса утре не тепа не глеам фудбал два месеца.
И мене ме заеба јуве да им ебам педерите за ништо не ги бива еве колку се јаки 1-1 со бордо дома. Иначе како е кај вас почнува ли да се загрева атносферата по што ова се најаките тимови моменатално заедно се реал мадрид,сигурен сум дека од овие 3 тима некој ке освои. И ај пишете го составот ако го имате за вечер да видам со кој 11 ке искочите.
sega mi tekna aj nekoj ako moze da najde podatok koj e najvisok igrac vo barsa
znam deka ture pike cigrinski i ibra se megju povisokite,no koj e najvisok
Ибра е највисок мислам со 195 цмsega mi tekna aj nekoj ako moze da najde podatok koj e najvisok igrac vo barsa
znam deka ture pike cigrinski i ibra se megju povisokite,no koj e najvisok
Ибра е највисок мислам со 195 цм
Значи ако искочите со овој состав маикон ке го чува меси овие двајца се многу брзи ке видиме кој ке биде поуспешен мозеби маикон не е добар во одбрана за зимане топки али ке ве предупредам во нападот е страшен тешко дека мозе некој да го чува по таа негова страна би бил абидал кој не верувам дека ке го чува али ке видиме. И на др страна киву би требало да го чува анри ја сакав повеке сантон да игра како лев бек зш е побрз од киву и мозе да му парира на анри во тој аспект како што го чуваше роналдо лани на меаца.