Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
samo se nadevam da ne ja iskopa trevata Mourinho,sesto moze da se ocekuva od nego:toe:

А не верувам дека пак таа глупост може да ја направи он. Сепак тревата и за Интер и за барса ќе биде иста, така да нема ништо ќар ако го направи он тоа:toe:

Не верувам Иниеста да го започне дуелот со Интер, сепак против Гетафе се виде дека сеуште е далеку од потребната физичка форма. Ќе му требаат натпревари за да се врати во ритам, а вакви дерби дуели во ЛШ не се погодни за тоа.
Мислам дека нема да се обидат премногу да нападнат против Интер, бидејќи сепак се игра на гости и нерешено би било сосема добро.
Како и да е очекувам добро издание од двата тима и добар фудбал.

puyol na natprevarot so getafe koga bese zamenet so alves bese nezadovolen koga ispadna,mu se gledase vo facata deka bese naluten od takviot poteg na pep
mozno li e kapitenot na barsa da bide prodaden vo sledniot preoden rok

puyol na natprevarot so getafe koga bese zamenet so alves bese nezadovolen koga ispadna,mu se gledase vo facata deka bese naluten od takviot poteg na pep

Незнам дали го изгледа цел натпревар али после тоа физиотерапевтот му ставаше мраз на грбот.

Излезе затоа што имаше болки, а затоа му беше и фацата таква.

Многу фацаанализи правите...Пујол кога немал таква фаца :pos2: само за титула кога крева се смее човекот. Му ставаа мраз на ногата па ваљда затоа го извади, а и не играше на природна позиција човекот. Можеби го чува за Интер, Чиги нема право на настап.

Овој состав според мене:

Голман
1.Валдес
Одбрана
2.Алвес
5.Пујол
3.Пиќе
22.Абидал
Средина:
6.Чави
24.Јаја Туре
8.Иниеста
Напад:
10.Меси
9.Ибрахимович
14.Анри

Поздрав до навивачите на Интер кој го читаат постов:
messi_henry_ibrahimovic_barcelo_profile_page.jpg

VAMOS BARCA!!!

Се гледа дека сеуште ја сака Барселона:smir:

Прекрасна личност... нема да најдеме таков играч уште долго време.
Во среда сите ќе бидат екстра мотивирани, а спорт.ес пишуваше дека ќе започнеме со најдобриот среден ред и најдобриот напад. Значи:

Чави---------Туре--------Иниеста
Меси---------Ибра---------Анри
:vozbud::vozbud:

Како проаѓа времето така се повеќе и повеќе ми фали ЕТО, незнам дали во последно време сум станал по сентиментален ама кога ќе прочитам некоја негова изјава поврзана со Барса и кога ќе ја видам неговата насмевка солзи ми потекуваат.

Незнам што им требаше сега да го продаваат, баш кога добро се уигра и Анри и едноставно тројцата беа убиствена машинерија за секој противник. Лани тројцата во сите конкуренции постигнаа вкупно 100 гола, алооооооо 100 гола, па цели тимови од рангот на Чезли, Ливерпул, Интер, Баерн и остали неможат да дојдат до 100 гола во една сезона а овие тројцава тоа го направија како да е најлесно нешто што може да се направи.

И да, ќе ми биде многу мило ако Ето дојде до уште едно финале во ЛШ и тоа на Сантијаго а поготово ако играат во финалето Барса Интер.:smir:

Пеп сакаше да го продаде Ето затоа што мислеше дека тој нема повеќе мотивација за да игра во Барселона. Освои се што можеше да се освои... 3 титули во Шпанија, 2 Лига на Шампиони. Сигурно имало нешто што ние не го гледаме... можат сите да зборуваат за тоа дека сме направиле грешка што сме го продале Ето, но тоа никој не го знае, посебно не некои навивачи што ја знаат Барселона од минатата сезона. Единствени кои го знаат тоа се Пеп и бордот на директори во клубот.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom