Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тебе кој те праша за мислење? Или може си го купил фан клубов? Ако не сакаш да ме читаш затвори очи.

Абе јас не реков да не пишуваш, кратко реков : што си прајме мие муабет на форумов тебе не треба да те интересира, нели гледаш дека ти се приклучуваш на наша тема.
јас никогаш не се мешам на фан клубот од Реал Задрид. не ни ме интересира што си пишите, а вие од реал секаде прсти пикате бе.

Абе јас не реков да не пишуваш, кратко реков : што си прајме мие муабет на форумов тебе не треба да те интересира, нели гледаш дека ти се приклучуваш на наша тема.
јас никогаш не се мешам на фан клубот од Реал Задрид. не ни ме интересира што си пишите, а вие од реал секаде прсти пикате бе.

Влези некоаш и види што се пишуваат вашите. А ја не пишав ништо лошо, ја кажав само вистината.
А со ова Задрид, ме навреди многу немој друг пат жити све...

Едно е да се надеваш, а друго е да си сигурен. Ама гледам некои сигурни се, па може уште прво коло да ви го дадат.

Никој не е сигурен. Ама тешко дека некој од нас би му го признал тоа на фан на Реал. :P

Затоа се малце глупи реакцииве кога ќе пишете вие у наш фан клуб или ние у ваш.

За мене сте стално добредојдени. Дури малце ми е и глупо што секакви ситници се сметаат за провокации и се бришат.

Ако не го заебаваш ривалот кога ќе изгуби или кога не му иде тогаш што е ќарот да бидеш фан? Бар мене тоа ми е 50% од уживањето.

Кога ја видов сликава:
2009-07-26_LLEGADA_ZLATAN_IBRAHIMOVIC_005.JPG

Ибра многу ми заличе на:

300px-Gonzo.jpg

ААААААууууууууууууууу.........колку само си личат:pos2::pos2::pos2::pos2:
ЈАКО, ЈАКО

Влези некоаш и види што се пишуваат вашите. А ја не пишав ништо лошо, ја кажав само вистината.
А со ова Задрид, ме навреди многу немој друг пат жити све...

Извини, не планирав да те навредам.:smir:

Кога веќе све е решено можам само да кажам големо Благодарам до Ето за се што направи за Барселона, играч кој што ќе остане длабоко во историјата на Барса, играч кој што на нас фановите ни донесе многу возбудувања, радост, насмевки и убави моменти а на нашиот омилен клуб многу успеси, голови и титули.
Нека му е со среќа во Интер и со неговите голови и игри нека им донесе многу успеси во Италија и пошироко.

Кога веќе све е решено можам само да кажам големо Благодарам до Ето за се што направи за Барселона, играч кој што ќе остане длабоко во историјата на Барса, играч кој што на нас фановите ни донесе многу возбудувања, радост, насмевки и убави моменти а на нашиот омилен клуб многу успеси, голови и титули.
Нека му е со среќа во Интер и со неговите голови и игри нека им донесе многу успеси во Италија и пошироко.

Никогаш нема да ја заборавиме неговата детска насмевка и тоа што тој го направи за Барса :)

Со среќа Ето и БЛАГОДАРИМЕ!

Фала ти Ето за све,а најмногу за двата гола во двете финалиња од ЛШ:cuc::cuc::cuc:

Tripati FALA FALA FALA na Eto za sve sto napravi za BARSA i so sreka vo noviot tim.

090727_emd.jpg

Велкам ИБРА,конечно официјално да биде со среќа да си го служиме да дава многу голови и најважно да се разбуди во нокаут фазата во ЛШ ама не се сомневам дека неможе Пеп да го мотивира.
Што се однесува до Ето со среќа нека му е во Интер,фала за се што направи за Барселона и што постигнуваше 25+ гола по сезона доволно е да се каже дека е 3 стрелец во историјата на Барселона.Со среќа во Интер мајсторе.

se podgotvuvate li uste pomalku od 2 casa ke vidime nova 9ka:vozbud:

i nekoj ako moze da najde linkce od prezent:helou:

Со душа чекам да го видам Ибра како ќе го баци амблемот. :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom