Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лапорта не е Морати, овде парите мора да се заработат. Ако биде добар можда ќе добие покачување на платата... а тоа што е големо име нема врска. Во Барселона играчите не се третираат така... Ибра ќе биде само еден играч во клубот. Ништо повеќе.

Ке видиме тоа брат за некое време...кога ке бара да му се покачи платата.Ако не му ја покачи платата Лапорта,ке си бара друг клуб за нова авантура и нови “предизвици“....
Рано е да се збори,но сите му го знаеме карактерот на Ибра,го читаме како селски буквар.:smir:

www.sport.es deneska objavi deka,vo slucaj Barsa da dobie nov DM,togas ke vidime eden mnogu po ofansiven Yaya Toure,kako sto prenesil Pep Guardiola.
Sounds gud tu mi:vozbud:

Чигрински пред трансфер во Барселона

Иако 22 годишниот дефанзивец пред неколку недели најави дека е подготвен да ја одбие Барселона и да остане уште најмалку една година во Шахтјор, Украинецот се чини дека е многу блиску до преселба на Камп Ноу. Според медиумите од Шпанија и Франција дефанзивецот многу наскоро ќе се пресели во Барселона откако двата клуба се пред постигнување на конечен договор.
Лапорта минатата недела пред да ја договори зделката со Интер за Златан Ибрахимович беше токму во Украина на преговори со Шахтјор.
Исто така пред два дена стратегот на актуелниот освојувач на УЕФА Купот (сега Европска Лига) Мирчеа Луческу потврди дека Чигрински му навестил дека ќе се пресели во Барселона: “Чигрински дојде кај мене за да ми каже дека сака да замине во Барселона и јас го разбирам тоа.”
Единствен проблем е тоа што сопственикот на Шахтјор е милијардерот Ринат Акметов кој постави цена од 30 милиони евра.
Но според El Mundo Deportivo, L’Equipe и FranceFootball двете екипи ќе успеаат да постигнат договор за висината на оштетата во границите од 15 до 20 милиони евра.
Со пристигнувањето на Чигрински на Камп Ноу, би требало да се забрза процесот за преселба на Мартин Касерес во Јувентус.

Извор: www.24fudbal.com.mk

Па Лапорта ако сака да го види во своите редови на Чигрински нека го земе јас немам ништо против го немам гледано како игра но штом сме загреани толку за него сигурно е добар играч, го имам гледано само на една утакмица тоа е финалето на Уефа Купот одлично се покажа и доколку дојде во Барса се надевам дека ќе се снајде добро, плус тоа мислам дека игра десен бек најверојатно го бараме за замена на Дани Алвеш.

Лапорта не е Морати, овде парите мора да се заработат. Ако биде добар можда ќе добие покачување на платата... а тоа што е големо име нема врска. Во Барселона играчите не се третираат така... Ибра ќе биде само еден играч во клубот. Ништо повеќе.
Премногу наивно. Ибра доаѓа со статус ѕвезда, неможе да се замижи на тоа.

Него, официјално е се ? Успорен нет, ништо не отвара, морам да прашувам :)

Пријателскава што ја играте само Бојан и Абидал ее у прва постава што така ?
Иначе добро голче на Бојан!

Премногу наивно. Ибра доаѓа со статус ѕвезда, неможе да се замижи на тоа.

Него, официјално е се ? Успорен нет, ништо не отвара, морам да прашувам :)

Па никој нема да замижи пред фактот дека Ибра е ѕвезда. Затоа и доби плата како на ѕвезда, ама ако мисли дека може да бара што сака, подобро ќе му беше да остане во Интер или да одеше кај вас во Реал.

Местото главна ѕвезда е зафатено од Меси во Барса. Ибра тука ќе биде само уште еден играч. Анри мислам дека е најдобар пример за тоа.

За Ибра мислам дека сега може да се каже дека е официјално. Денес попладне треба да слета во Барса.

Утре ќе ги помине медицинските тестови и во 18:30 му е закажана презентацијата.

Од вторник му е на располагање на Пеп.

Пријателскава што ја играте само Бојан и Абидал ее у прва постава што така ?
Иначе добро голче на Бојан!

Другите уште не се дојдени од одмор. Само Меси и Анри се тука ама и они не требаше да дојдат до утре доброволно си го скратија одморот така да Пеп не ги користи.

П.С. Не ни се лоши гостинските дресови.

Бојан предосеќам дека оваа сезона ќе блесне и во ЛШ и во примера.:vozbud::vozbud:

Лелеее каков гол на Руеда:vozbud::vozbud::vozbud: Штета ако го извади Пеп во 2ро полувреме ептен ми прави ќејф посебно и голов кога го даде:vozbud::vozbud:

Ајде сеа во второ полувреме може ќе го видиме и Месајата.

Еве ви поздрав од Ибра:
zlatan2607092.jpg

Во моментов лета накај Барселона. :vozbud:

хахах леле јас се си мислам утре утакмицава и прво не го гледав второ мора да се гледа :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom