Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ne znam zosto upravata ne prati ponud za Aguero!!!
Зош како реал Мадрид по Звезди трчаат наместо да Дадат 40 до 50 миљони за Агуеро и да си Го Лапнат ;)

btW : Пари зедоја од Лигата 110 миљони и плус од Примера Дивизија, и Копа дел Реј... Не да ги потрошат кај што треба.. Тие Ибрахимович, Форлан се некој Глупаци!

Сигурен сум дека Пеп ќе ги направи вистинските потези и ќе ги донесе најдобрите одлуки кои што ќе бидат од големо значење за целиот тим, и дека ќе го купи токму она што и треба на Барса за следната сезона.
Се додека го имаме Гвардиола на кормилото... за Барса ќе нема зима!!!!!!!!

Не знам дали досега некој го постирал видеово...али јас моето да си го напрам :)

Филмот на Гвардиола кој ја инспирираше Барселона

Тајната на успехот на Пеп Гвардиола била во видео материјалот со кој до небо ги мотивирал фудбалерите. Десет минути пред стартот на мечот Гвардиола ги повикал совите фудбалери во соблекувалната каде им го презентриал видео материјалот.

Навистина е одличен :smir:

Поздрав и добра ноќ

http://barcelona.gol.bg/article.php?id=56932

recisi i sigurno e deka eto ke si zamine od barsa,pep i minatata sezona kaza deka ne go saka vo timot a sega i za novata sezona vika deka ne go saka vo timot,znaci iako eto ovaa seozna ja izigra fenomenalno i postigna 36 gola pep mislenjeto ne go menjava za eto
samo neznam so tolku loso vidi kaj covekot so tolku ne go saka vo timot

Не знам дали досега некој го постирал видеово...али јас моето да си го напрам :)

Филмот на Гвардиола кој ја инспирираше Барселона

Тајната на успехот на Пеп Гвардиола била во видео материјалот со кој до небо ги мотивирал фудбалерите. Десет минути пред стартот на мечот Гвардиола ги повикал совите фудбалери во соблекувалната каде им го презентриал видео материјалот.

Навистина е одличен :smir:

Поздрав и добра ноќ

Пеп - ЅВЕР :helou:

Очигледно Пеп не сака нови играчи за во одбрана, ама сака засилувања на бековските позиции.

Можно е да го земеме Фелипе од Депортиво. Дефинитвино добар избор. Има 23 години и беше избран за најдобар лев бек во примера оваа сезона. Следната година може ќе биде замена за Абидал, а може да биде и подобар од Абидал.

Бруно Салтор e десен бек. Играше за Алмерија. Брз, солиден, искусен, ефикасен во одбрана, не прави глупи грешки, беше еден од најдобрите играчи на Алмерија лани кога завршија 8 и можеме да го земеме без пари. Неможе да се посака повеќе за играч чија главна улога би била да биде замена.

Исто така сигурно е дека договорот на Силвињо нема да биде продолжен, а иднината на Касерас и Енрике ќе се знае до крајот на следната недела.

Еве и официјално:

Екипата на Барселона нема да го продолжи договорот со левиот бек Силвиљо и игрчаот ќе замине од Камп Ноу на 30 јуни

Екипата на Барселона го информираше Силвиљо дека договорот кој истекува на 30 јуни нема да биде продолжен.” – гласеше соопштението на официјалната веб страна на Барселона.

“Екипата на Барселона сака да му се заблагодари на Силвињо за неговата верност во изминативе пет години во кои освои два трофеи од Лигата на Шампионите, три титули во Шпанскиот шампионат, еден Кралски Клуб, и два Супер Купа на Шпанија”

“Силвињо веќе замина за Бразил според претходниот план но ќе се врати за да одржи последна прес-конференција во Барселона.”

35 годишниот поранешен фудбалер на Арсенал и Селта Виго својот последен настап во дресто на Каталонците го имаше на финалето од Лигата на Шампионите во Рим, каде што помогна во триумфот над Манчестер Јунајтед.

ФАЛА ТИ ЗА СЕ СИЛВИЊО!!! СО СРЕЌА КАДЕ И ДА ИГРАШ(ако воопшто продолжи да игра)!!!!

Godinite si go pravat svoeto sekoj cest za covekot posle 5 god pominati vo BARSA mozime samo dobri zborovi da kazime za nego no i edno golemo FALA pa so sreka kade i da odis.

Зош како реал Мадрид по Звезди трчаат наместо да Дадат 40 до 50 миљони за Агуеро и да си Го Лапнат ;)

btW : Пари зедоја од Лигата 110 миљони и плус од Примера Дивизија, и Копа дел Реј... Не да ги потрошат кај што треба.. Тие Ибрахимович, Форлан се некој Глупаци!
Ибрахимовиќ и Форлан глупаци ај прочитај уште еднаш што напиша и доста не споредуваше со Реал Мадрид.

40 милиони фунти за Фабрегас? Овие не се нормални бе. Реков и пак ќе се повторам, искусни играчи само тоа ни треба. Фабрегас нека поигра уште 3-4 сезони некаде во друг клуб, па потоа може да размислува за Барса.

Барса е загреана за Кеирисон,а и тој мислам еднаш изјави дека има сон да заигра во Барса!:vozbud:
Исто така Барса го следела Жервињо од Ле Ман-напаѓач
Ќе биде фантастично доколку Фабрегас се врати,Иниеста ќе игра лево крило,а Фабрегас ќе го заземе неговото место.И место Ето ако дојдат ќе играат или Виља или Агуеро!:vozbud::vozbud:
П.С.Жервињо е од истата држава како Туре-Брегот на Слоновата Коска
П.П.С.Најдов уште нешто-највероватно Филипе од Депортиво(прогласен најдобар лев бек на Примера)ќе биде првото наше засилување летово!

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/04/henry-etoo-toure-and-keita-are-for-sale.html
нема логика!!!!!:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

British newspaper The Observer claims

Што знаат англичаните... Убаво си пишуваше дека Туре е на ред за продолжување на договорот со Барса, Анри е многу веројатно дека ќе остане, а Кеита дојде минатата сезона и според мене одигра солидно во текот на годината. Нема логика да се продаде. Изгледа сакаат англичаните да им се продаваат весниците па пишуваат за Европскиот Шампион:smir:

Инаку фала за се Силвиљо и да добиваш повеќе минутажа каде и да одиш.:smir:

Тенкс до Силвињо за се што направи за Барса во неговиот убав 5 годишен престој.
Му пожелувам се најдобро во неговиот понатамошен живот и кариера.

Е сега, ако веќе раководството сака да го ангажир Ибра, тогаш нека го трампа за Ето но со минимална доплата а не Ето и плус 30 миљони евра. Што е многу многу е. Оваа сезона Ето постигна 36 гола иако можеше и многу повеќе и доколку би дошол Ибра, не верувам дека ќе има далеку поголем придонес од Ето,( можеби малце поголем ) и тешко да постигне повеќе од 40 гола во една сезона, барем јас така мислам.
Највише сум за доѓање на Давид Виља а после него на Рибери или Форлан.
Барем за Форлан нема да треба да се фрлаат многу пари, би требало да биде достапен за 25-30 миљони без притоа да се дава и плус фудбалер како во случајов со Ибра.

Ибрахимовиќ и Форлан глупаци ај прочитај уште еднаш што напиша и доста не споредуваше со Реал Мадрид.

За Ибрахимович братче итака итака.. ама Форлан незнам зошто ке ни е???

Иначе еден постираше дека го Бараме Фелипе е тоа ме Радува исто ме Радува и ти од Француското првенство што ги бараат и Кеирсон.
То е јако млади а убај а не стари, па не сме мие милан Ебаго.

и да не Заборавам . Тенксссс Силвињоооо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom