Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pa star e veke...jas mislam deka slednata sezona ke padne od forma...podobro Ribery
Па подобро Рибери ама Анри може да игра и како шпиц + колку важни гола даде сезонава несмееме да го пуштиме.

Па подобро Рибери ама Анри може да игра и како шпиц + колку важни гола даде сезонава несмееме да го пуштиме.

no koga bi biral megju anri i eto'o...togas ETO'O

Не бе какво продавање на играчите од триото треба да бидеме благодарни на нив што бевме шампиони оваа сезона, па може да се задржи Ето кој што знаеме ќе биде отсутен поради Африка Куп на Нациите па нема да ни биде лошо да си го земеме Виља во секој случај па кога Ето ќе се врати ќе мора секој наптревар да ги менуваме не мора секој играч кога ќе купиме другиот да си оди.:smir:

Јас искрено Анри но Ето игра со срце за Барса....стварно тешка одлука но што да одлучи Пеп мора да го почитуваме.

jas bi go odbral kamerunecot zatoa sto e pobrz...i ne se zamoruva brzo...a i kako sto samiot kazha Eto'o igra so srce za BARCA

jas bi go odbral kamerunecot zatoa sto e pobrz...i ne se zamoruva brzo...a i kako sto samiot kazha Eto'o igra so srce za BARCA

Несакам ниту Ето ниту Анри да си одат.. ама што се однесува до Наредната сезона мислам дека Анри ке има помала Минутажа, Затоа Рибери или Фабрегас, Ако дојде Рибери се знае дека тој ке биде новото Лево Крило, доколку дојде Фабрегас Ке игра во Средината со Чави и Туре а Иниеста ке иде Лево Крило Затоа И Јас Повеке Сакам Рибери Мн Убав Тандем се Туре Чави Иниеста Затоа несакам да му го земаат Местото на Иниеста од Него има уште да се Гелда, А Рибери е Млад и ке го Замени на Арни и + Брзо Би се Вклопил.

Сепак знаеме дека Анри нема да си оди од Барса и сакам да ни дојде Виља како замена за Ето бидејќи тој ќе игра во Африка куп на Нациите иначе ќе си се менат Ето и Виља:),толку од мене тоа е мој предлог:smir:

ne sakam ni eto da si ode nitu anri
no sekako eden ke si ode a toa sigurno ke bide eto barem po najavuvanjeto uste sega kako so se zboruva
a mislam deka anri narednata sezona nema da bide cesto vo prvite 11 poradi godinite a i sigurno barsa ke se zasili so nekoj dobar lev napagjac i anri najverojatno ke bide zlatna rezerva kako so bese larson vo 05 06

Не може да се води клуб според емоции и сентименталности.

Ето следната година ќе ја нема мотивацијата што ја имаше оваа година. Цела сезона пробуваше да покаже дека сите грешеа што сакаа да го продадат и го покажа тоа, ама што понатаму.

Ако се земе Форлан и Ето остане тогаш супер. Ќе има кој да го замени во случај на криза ако не... Најдобро да пробаме да го трампаме за Ибрахимович. И онака Д. Милито и Ибрахимович не можат да функционираат заедно во Интер затоа што се премногу слични играчи.

Ме нервира тоа што секој ден се менува ситуацијата со Ето. Вчера сите беа сигурни дека ќе остане, пред финалето имаше колумни дека Барса веќе му купила и авионски билет во еден правец, денес па Пеп не го сака... Сакам само да видам како ќе заврши летово за Барса. Како што кажав во еден претходен пост повеќе сакам да видам квалитетни засилувања на тимот што го имаме отколку квалитетни поединци.

Јас сум продажба на Анри и Ето купување Рибери и Виља некој лев бек пример тој од Алмерија и некој среден дефанзивец од типот на Туре и може уште 1 напаѓач од пониска класа како замена да игра во купот и во помалку важните натпревари.

Сепак знаеме дека Анри нема да си оди од Барса и сакам да ни дојде Виља како замена за Ето бидејќи тој ќе игра во Африка куп на Нациите иначе ќе си се менат Ето и Виља:),толку од мене тоа е мој предлог:smir:
Да бе ќе се менуваат оние по 20 години имаат и ќе се менуваат.

Јас сум за купување на Виља, ама и Ето може да остане со оглед на тоа дека нема да игра месец и нешто додека ќе биде на Африка купот, па за тоа време Виља ќе игра цело време, а во другиот дел од сезоната ќе се ротираат. Еднаш едниот во првиот состав, после другиот па ќе видиме кој ќе покаже пододбри игри од нив двајца.

Ибрахимович има 28 години, Форлан има 31 Година.
Е Сеа доколку навистина се Ангажираат за Трансвер во врска со Еден од овие Двајца Нормално Подобро би бил Ибрахимович затоа што е Помлад (Иако несакам ниту едниот).
Најдобро би Било ако бараат Напаѓачи да Земаат Млад некој на Пример, Бензема, Луис Адриано, Агуеро.

Луѓе незнам шо ви е, што толку сте запнале по млад играч. И Ето и Анри се во години па ја освоија европа оваа сезона. Факт е дека ни треба искусен, Виља би бил идеален да игра додека Ето не е тука, па потоа како што кажа еден член погоре ќе се ротираат.

За Бензема немам некое ептен добро мислење. Типот игра во француска лига, што и не е баш сјајна, и нема шанси да се рамни со шпанската примера. Ни треба искусен и докажан играч во националното првенство. Подобар од Виља незнам дали ќе најдеме.

IN: Виља, Рибери, LB и DM
OUT: Силвињо, Хлеб, Гудјонсен, Ето ...
:helou:

abe ne znam zosto upravata ne prati ponud za Aguero!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom