Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eve sega citam na 24fudbal deka barsa go saka rise od roma kako lev bek,no ova se samo spekulacii
pa i nema da bide loso ako go kupat,rise e eden od najdobrite levi bekovi

Да,да прочитав и јас (само не на 24 фудбал)дека Рисе бил опција за левата бековска позиција.Јас сум ПРОТИВ овој трансфер!Рисе е голем киксер и мислам дека нема да се снајди во Барса!
José Manuel Jurado (22)-кандидат за трансфер во Барса-инаку игра плајмејкер(од Мајорка и Атлетико Мадрид)

Сфатете дека лев бек се бара како замена за Силвињо, а не како замена за Абидал. Затоа се поврзуваат вакви имиња со Барселона. И кажете ми, што му фали на Рисе да седи на клупа и да ги игра само куповите ?

Сфатете дека лев бек се бара како замена за Силвињо, а не како замена за Абидал. Затоа се поврзуваат вакви имиња со Барселона. И кажете ми, што му фали на Рисе да седи на клупа и да ги игра само куповите ?

Ако се купи Рисе мислам дека нема цело време да седи на клупа. Ќе игра и на местото на Абидал па дури мислам дека Абидал би седел повеќе на клупа отколку Рисе

dada i jas taka mislam
rise e mnogu poopasen i vo napadot otkolku abidal
a za slobodni da ne zboruvame kolku silen sut ima

Пеп не форсира напад од левата бековска позиција. Имаше Абидал едно интервју каде што вели дека Пеп сакал тој да стои повеќе назад за да има баланс во нападот и во одбраната. И ако забележите на некој натпревар, единствен кој оди во напад од одбраната е Алвес, многу ретко Абидал.

Епа можеби и поради тоа да не се троши толку многу Алвес на сеоја утакмица, ќе може Рисе во секое време да отиде напред и да распали некоја од 20-30 метри. Плус тоа ќе имаме уште поголема разновидност во играта со Рисе во првиот тим. Дај боже само да го земеме.

Рисе не е добар во одбрана и не е добар во напад.

Единствено нешто што има е шут. Затоа не го сакам ни како замена за Силвињо. Подобро Филипе да го земеме барем знаеме дека ќе ни ја подобри одбраната.

Рисе не е добар во одбрана и не е добар во напад.

Единствено нешто што има е шут. Затоа не го сакам ни како замена за Силвињо. Подобро Филипе да го земеме барем знаеме дека ќе ни ја подобри одбраната.
Потполно се слагам со тебе, Фелипе е Најдобар, и најдобро во Фелипе е тоа што е Млад.:smir:

0+zlatan+ibrahimovic+inter+barcellona+tuttosport.jpg

Му личи ??:pos2::pos2:

Свашта значи, што се нема да измислат веснициве. Ова е од Тутоспорт.

0+zlatan+ibrahimovic+inter+barcellona+tuttosport.jpg

Му личи ??:pos2::pos2:

Свашта значи, што се нема да измислат веснициве. Ова е од Тутоспорт.
И да потпише за нас овој дрес нема да го носи....

Е ова е супер....уште од пред 2 сезони сакав да го купат Жирков ако е вистина ова ќе биде супер замена за Абидал или Абидал ќе биде негова замена.

i zhirkov e dobra opcija za levata bekovska pozicija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom