Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со мало закаснување еве и од мене искрени честитки за фантастичната сезона, навистина беше милина човек да ги гледа како играат, имате тим кој е најдобро мотивиран во Европа, и тоа не само по заслуга на тренерот, таков е менталитетот на Barca, Pep е само вистинскиот човек на вистинско место, просто кажано БРАВО за целиот тим од играчи до чистачи, се надевам и идната година ќе продолжите и достојно ќе ги браните титулите!

Секоја чест!

Фала на сите кои ни честитаа за освоените титули!!!

Него глеам губиме, тешко да ги постигнеме потребните 4 гола за рушење на рекордот. Плус играме со втор тим, така да здравје следната сезона ќе го срушиме и тој рекорд.

Иначе штом Пеп посакува нови играчи за поголем состав, тоа значи дека ќе имаме добро трансфер лето.

ne e bitno dali ke se pobede vecer ili ke se izgube
samo edno e jasno deka eto nema da bide najdobar strelec i deka nema da se izramnime nitu da gi pominime tie prokleti ke kazam 107 gola so mi e najkrivo od se

Веројатно поголемиот дел од трансферите ќе ги завршиме во јуни. Чики и Лапорта секогаш брзо завршуваат со новите играчи.

ne e bitno dali ke se pobede vecer ili ke se izgube
samo edno e jasno deka eto nema da bide najdobar strelec i deka nema da se izramnime nitu da gi pominime tie prokleti ke kazam 107 gola so mi e najkrivo od se
Добро бе не биди толку не благодарен. 107 гола 107 гола сте се фатиле за рекордот ко којзнае колку да е важен.

Мора да се остави некој рекорд и за следната сезона :vozbud:

Абе имаат игра младите само голот им фали. Гледам и Чави игра, и Туре.

Меси и Иниеста камења се напраија...ама со дозвола од Пеп!
Инаку тешко им се пише

Значи на Сител ќе има англиско од следната сезона. Кај ќе гледаме Примера?

Меси и Иниеста камења се напраија...ама со дозвола од Пеп!
Инаку тешко им се пише

А вечерва ние треба да се напраиме камења, ова мора да се прослави добро.:)

Имаме дозвола и од Пеп.:):)

Иначе примера јас и без тоа не гледав на сител, ќе си гледам на кабелнет на една шпанска што ја фаќам, нонстоп барса ја дават. А ако се погоди и коментаторот за Барса тогаш е лудило.:)

А вечерва ние треба да се напраиме камења, ова мора да се прослави добро.:)

Имаме дозвола и од Пеп.:):)

Иначе примера јас и без тоа не гледав на сител, ќе си гледам на кабелнет на една шпанска што ја фаќам, нонстоп барса ја дават. А ако се погоди и коментаторот за Барса тогаш е лудило.:)

Сори за офтопик само да прашам...Кабелнет Струмица? Која е таа шпанска :toe:

Сори за офтопик само да прашам...Кабелнет Струмица? Која е таа шпанска :toe:

Не е шпанска, туку таа на кабелнет шо е програмата, шо се рекламират шо кажуват какви пакете има, епа кога игра Барса се оклучуват на една шпанска телевизија и вршат пренос.

Мислам знаеш на која мислам.

Не е шпанска, туку таа на кабелнет шо е програмата, шо се рекламират шо кажуват какви пакете има, епа кога игра Барса се оклучуват на една шпанска телевизија и вршат пренос.

Мислам знаеш на која мислам.

Инфото...хехе најпопуларна е ;) :helou: Толку од офтопикот сега назад на натпреварот.

Дај боже да даваат шпанско на А1, шупациве од Сител врска немаат.
Како и да е, сигурен сум дека и следната сезона ќе ја гледаме Примера на некоја национална телевизија, само да не е МТВ.

Иначе нашиве како да не сакаат гол да им шибнат на Депортиво.

ЕТООООООООООООООООООООООООООО :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Штета, многу касно му текна. Ајде здравје другата сезона најдобар стрелец.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom