Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеуште не сум ви честитал за купот,па ја користам приликата да ви честитам и за Примера,дефинитивно заслужено ги освоивте двете титули па искрено се надевам дека ке освоите и ЛШ...

Valdés, Oier,
Alves, Fontàs, Cáceres, Abidal, Sylvinho,
Víctor Sánchez, Abraham, Xavi Torres, Keita, Thiago, Gudjohnsen,
Jeffren, Eto'o, Bojan, Hleb, Pedro

изгледа вечерва ќе ги гледаме играчите од Б тимот. Баш ме интересираат Чави Торес и Тиаго.:vozbud:

Мое мислење за вечерашниов состав:

светло сина - голман
црвени - одбрана
темно сини - средина
зелени - напад:)

Мислам дека ќе забележиме уште една победа, играчите ќе влезат многу мотивирано особено оние помладите да покажат и докажат дека од следната година ќе треба посериозно да се смета на нивните услуги. Очекувам барем 2 гола во мрежата на Мајорка:)

ajde da vidime so znae i umee B timot na pep
i vecerva ocekuvam da se doblizime do tie 107 gola i drugata nedela da gi pominime
napred katalonci

Етоо водиме со трет состаав со ова се докажува дека сме најдобри:).

ej nasiot golman lici na messi haha

Овој голман првпат го гледам а да ви кажам сериозно боље брани од Викецот :):)

Боки цар е денеска еј...штета ако го дадеме на позајмица во Депор.

Баш би било добро да го дадеме ненкаде на позајмица, подобро за него ќе биде тоа, ќе стекне искуство со повеќе игра во Лигата а ако остане во Барса нема да може да фати место покрај сите тие ѕвезди во тимот. Сепак има само 18 години и може да се размисли таа опција.:smir:

Ето дудук :tapp:, три 100% шанси утна, место да постигнеше хет-трик и да ја надминеше триесетката и Пеп да го извадеше, сега ќе треба да го гледаме и во 2 полувреме, место да го гледаме Џефрен. Башка ако постигне над 30 гола ќе ја освои и златната копачка на европа.
Иначе од играта сум презадоволен,поседот го имаме, шанси ствараме, а играме бес најдобрата средина,браво, браво.

igrata ne e losa,ne e taa poznatata kako so sme naviknati da ja gledame no dobra e i vaa so ovoj sostav
inaku se gleda deka ne mu se igrae nitu na igracite na barsa nitu na igracite na majorka oti se znae koj e sampionot vo spanija

Педро и Боки растураат не треба никаде да ги пуштиме да одат вистинска иднина се на Барса а Ето промаши сто процентни шанси но сепак го гледам не сака да се замара како да не му се игра:).

Сакам да го видам Тиаго Алкантра во второ полувреме. Дечкото го сметаат за наследник на Деко, само што има многу подобар дриблинг од Деко.

Ето промаши пенал алеее:):)

Тоа ти е Ето од 100 шанси 1 гол даде мора да го продадеме летово на негово место Виља и доста ни е купување за летово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom