Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MES QUE UN CLUB...

Prekrasna sezona imavme...a imame sansa da i stavime i kruna na 27-mi

ajde neka ni e cestita titulata od domasnoto prvenstvo i neka ni se mnozat uste mnogu ja zedovme prvata i vtorata na red e i tretata...:vozbud::vozbud::vozbud:

Честито нека ви е и на вас титулата.Сосема заслужено.3 нови шампиони денес,машала :))

Ви честитав еднаш, ама еве и официјално :) Честито титула :smir:

И теоретски...а и официјалнo..."ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е 19ТА ТИТУЛА"
Позаслужено АМИН!!!!!!!
До сега 2 титули....идеме во РИМ кон "3тата титула"
и испишување на најуспешната сезона во историјата на БАРСА:vozbud: !!!:vozbud:
:olee::olee::olee:

Опаа сега ми дојде на ум дека Мадрид играа денес...и изгубиле. Така да честито титула до сите фанови на Барса, за најдобрата сезона на клубов изминативе години а и од порано. Двојната круна во Шпанија е освоена!!! Знаете што? Доколку сум во право, ќе гледаме 2 Ел Класика повеќе наредната сезона, и тоа во Супер Купот на Шпанија (Барса освои и првентсво и куп, а Мадрид се втори на табела така да мислам дека играме против нив). Останува уште една титула. Не дека ја потценувам, таман работа, но Примера сепак ми беше најважна. Супер сезона за комплетниот тим на Барса, од физиотерапевти до играчите, и најзаслужниот од сите, Пеп Гвардиола. Човек кој во првата сезона како тренер на клуб воопшто (ако не го сметаме вториот тим на Барса) освои двојна титула во Шпанија а во Европа ќе биде или шампион или вицешампион. Неверојатно. Уште еднаш честитки:smir:

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

БАРСАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!
ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕПППППППППППППППППППППППП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нека ни е честита титулата и да освојуваме уште многу со човекот којшто ни е на кормилото моментално. Без сомнение овој тим го НАДМИНУВА ДРИМ ТИМОТ НА Кројф. Повеќе од тоа не е потребно да се каже, сите знаеме дека ако некој тим го надминал тоа ниво игра ВОНЗЕМСКИ. Одиме во Рим на 27ми по тоа што ни припаѓа!!:vozbud::vozbud:

ajdeeee uste ednas se pokakaa onie od zadrid i kako so trgnale i vtoroto mesto ke go zagubat:vozbud:
ajde sega mirno vo narednite 2 3 natprevari vo spanija i moze malku da se odmorat glavnite igraci vo barsa i da se cuvaat za vo LS
samo mnogu mi e krivo so ne ja osvoivme minatata nedela spanija,ke bevme prviot tim so go osvoil domasnoto prvenstbo ovaa godina,oti italjancite i anglicanite duri ova nedela se dozna koj e sampinot

ЧЕСТИТО ТИТУЛА НЕКА НИ Е МОМЦИ ВТОРА ВО 4 ДЕНА.ИДЕМО ВО РИМ ПО ТРЕТАТА:pehar::pehar::pehar:

ај честито, во Рим навивам за вас :smir:

Честито заслужена титула! Нека ви се множат.. :smir:

Честитки за титулата! Се надевам дека ке ги обедините сите три титули...
Позз и се најубаво:smir:

Честито титулаааааа :pehar::pehar::pehar::pehar: Пеееееееееееп нека му е алалда на човекот тој ја направи Барса ваква јака нека ни е честито одиме во Рим по третатааа ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom