Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Перез може само да сања и да сања, друго ништо не му преостанува.
Уствари ќе му го дадеме Хлеб, нека се порадува малце!!!!:pos2::pos2:

Ја барав оваа изјава на Лапорта на англиски и сега видов дека ја има на гол.ком.
http://goal.com/en/news/12/spain/20...confident-that-perez-wont-be-able-to-sign-any :vozbud::vozbud:

Вчера Перез изјавил дека ќе донесе ЅВЕЗДА од Камп Ноу на Бернабе, сега овој му враќа. Малце да го спушти на земја, се дигнаа многу со него не бива Господ Бог е Флорентино па може да го донесе секој играч што ќе го посака. Нека проба:pipi:
Нека губи за џабе време барајќи играчи од Барселона,не е нормален човеков.

za real i hleb e mnogu najdobro gudi da mu go dadime:vozbud:

P.S. za davor josifovsk navivacot na celzi
ok be nie ke stavime slika od sudijata ovrebo ama vie od sudijata germanecot(go zaboraviv kako se vika) so ve spasi od poraz i od isklucuvanje na prviot natprevar:baeh:

za real i hleb e mnogu najdobro gudi da mu go dadime:vozbud:

P.S. za davor josifovsk navivacot na celzi
ok be nie ke stavime slika od sudijata ovrebo ama vie od sudijata germanecot(go zaboraviv kako se vika) so ve spasi od poraz i od isklucuvanje na prviot natprevar:baeh:
Ајде бе не му се замарај веќе

Обрадовиќ во Барселона?
Мене ми се чини како добра замена за Абидал.

Ајде бе не му се замарај веќе

Обрадовиќ во Барселона?
Мене ми се чини како добра замена за Абидал.
Го имам гледано момакот супер игра на таа позиција можеме да го фрлиме Абидал на клупа а тој да го замени на стартната позиција но дали ќе дојде тоа е проблем. Има многу добри Срби излезени од Звезда и Партизан како Видич , Иванович зошто да не дрпнеме и ние еден:).

Има многу добри Срби излезени од Звезда и Партизан како Видич , Иванович зошто да не дрпнеме и ние еден:).

Провери се за овој уште еднаш дали играл у Ѕвезда или Партизан :helou:

Го имам гледано момакот супер игра на таа позиција можеме да го фрлиме Абидал на клупа а тој да го замени на стартната позиција но дали ќе дојде тоа е проблем. Има многу добри Срби излезени од Звезда и Партизан како Видич , Иванович зошто да не дрпнеме и ние еден:).
Да бе веднаш ќе го фрлиш Абидал на клупа моментално тој е незаменлив на левата страна во Барселона.

Титулата официјално може да биде обезбедена вечерва ако Реал не успее да победи на Ел Мадригал. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите.:smir:

А ако не победат ќе ни ја дадат утре или ќе се чека последно коло?

Да бе веднаш ќе го фрлиш Абидал на клупа моментално тој е незаменлив на левата страна во Барселона.

xexexe ne me smej abidal i valdes se edintveni crni tocki vo barca vrati se malku na poslednite 3natprevari na barca t.e. real,celzi i vilareal sto napravi abidal so real se zagubi neznaese kade mu e glavata od roben se dodeka ne pocnaa da go udvojuvaat roben,so celzi kiks pa crven karton so vilareal crven karton i penal toa li go pravi abidal nezamenliv vo sostavot na barca???za valdes sekoja cest na poslednite utakmici ama sto pravese ovaa sezona kiksovi pravese i toa mn golemi i nedozvolivi za golman koj brane za barca....

xexexe ne me smej abidal i valdes se edintveni crni tocki vo barca vrati se malku na poslednite 3natprevari na barca t.e. real,celzi i vilareal sto napravi abidal so real se zagubi neznaese kade mu e glavata od roben se dodeka ne pocnaa da go udvojuvaat roben,so celzi kiks pa crven karton so vilareal crven karton i penal toa li go pravi abidal nezamenliv vo sostavot na barca???za valdes sekoja cest na poslednite utakmici ama sto pravese ovaa sezona kiksovi pravese i toa mn golemi i nedozvolivi za golman koj brane za barca....
А да збориме за цела сезона,а не на последните 3 натпревари инаку со Робен не знам што толку беше лош Робен ако не го удвоиш неможи никој да го запре исто како Меси,неправедно досуден црвен против Челзи и Виљареал.

А да збориме за цела сезона,а не на последните 3 натпревари инаку со Робен не знам што толку беше лош Робен ако не го удвоиш неможи никој да го запре исто како Меси,неправедно досуден црвен против Челзи и Виљареал.
Се согласувам со тебе одличен е Абидал а доколку дојде Обрадович нека седи на клупа.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom