Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и така ја имате веќе, ај нека вие честита догодина уште една:vozbud::vozbud:П.С. нека тепат Барса да фанам 310 ден ај:kesa::pos2:
Таман ќе си ја платаше кабел нет сметката ама сега, ојде се у вода ... :nenene:
Ќе почекате уште 1 недела, не е многу.

Дај боже да не му го поништат црвениот на Абидал за во финалето сељак боље Силвињо ќе игра.

:((((((((((( aj do sledno kolo, barem ke moraat da drzat forma da ne se opustat :)

Прво ни останува сега во среда купчето да си го земеме и ќе почекаме малце за Ла лига:).

ako neknja so celzi se raduvavme vo 92 minuta sega malku ke taguvame no ne e nisto strasno titulata i onaka e vo racete na barsa e sega krivo mi e so ne ja zemavme doma ali taa e jbg
samo nekako kako da gi imasse mrza fanato igracite na barsa ic ne mu se trcese site bea mrzlivi
no dobro e i vaka

:pos2::pos2::pos2: Ах тој Љорентеее, штета за 100 000 луѓе на Камп Ноу што се подготвуваа да си слават титулата. Титулата не ни бега никаде, наредното коло ќе си славиме.:helou:

На Абидал му тргна со црвениве, иако и овој пат врска немаше црвениот ама ајде. Пенал немаше никаде, чист гол ни поништија ама тоа што е.

Кругот се врти, а јас сум среќен, а верувам и сите вие што не беше обратна ситуацијава. Подобро финале во лига на шампиони него прославување титула на домашен терен. И вака и така си ја имаме.:helou:

АЈ нека иде упм и Вилјареал и Љоренте, место да се прослави титулата на Кампот сега ќе треба да се слави на гости:tapp:.А и многу шанси неискористивме па казната не стигна:tapp: Кој ќе чека до другата недела а и филингот не е ист за прослава дома и на гости....нека ја кикснат и другата :)))))):))))))

Таман ќе си ја платаше кабел нет сметката ама сега, ојде се у вода ... :nenene:
Ќе почекате уште 1 недела, не е многу.
Абе беги бе почнах да славам за 310 денаре не бех фанал 1 месец ич ама ја заебааме а толку бех сигурен оти ке тепат:tapp:Ај здрааве до другио викенд:helou:

:pos2::pos2::pos2: Ах тој Љорентеее, штета за 100 000 луѓе на Камп Ноу што се подготвуваа да си слават титулата. Титулата не ни бега никаде, наредното коло ќе си славиме.:helou:

На Абидал му тргна со црвениве, иако и овој пат врска немаше црвениот ама ајде. Пенал немаше никаде, чист гол ни поништија ама тоа што е.

Кругот се врти, а јас сум среќен, а верувам и сите вие што не беше обратна ситуацијава. Подобро финале во лига на шампиони него прославување титула на домашен терен. И вака и така си ја имаме.:helou:
Овој судијата како што почна да суди се гледаше дека им беше настроен на Барса дали заради пласманот во финалето на Барса или незнам..:tapp:

Абе јебига ни поништија еден чист гол, ама ајде нема врска и вака и така е наша титулата. Сега имаме 103 гола, леле значи колку сакам да го стасаме рекордот на Реал од 107 гола. А имаме и големи шанси за тоа.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ињеста се повредил и може да го пропушти финалето во Рим.

Леле колку ги мразам Виљареал во моментов.............

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Пак Пеп нека оди со најјак состав ..:tapp:

Леле бре каков малер не бие во моментот сега пак и Иниеста нема да игра ама ај да се надеваме дека ќе се среди до тогаш или нема шанси да се опорави:tapp:?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

а???
Може ли повеќе информации:smir:..

А за титулата..Не се секирајте..Ова е намерно направено,па исто коло да ја славиме титулата(следниот викенд)..Вие во Шпанија ние во Англија:pipi:

Е да бе уште тоа фали и Иниеста да се повреди и кој ќе игра Хлеб дрво не видено и Бојан во напад.:tapp:

Иниеста се повреди и ќе го пропушти купот. А за финалето ќе го гледаме исто како и Анри. Така да не му се секирајте многу за тоа. Сега Бојан ќе игра на местото на Анри, а Кеита и Туре ќе бидат во средината. За Лигата ќе почекаме до наредното коло :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom