Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vecerva ke se slavi...vecerva ke se pee VISCA BARCA

Ајде луѓе со душа го чекам овој меч ако победиме титулата е нашаа далеку од пораз и нерешено :icon_cool .

Имате ли проблеми кога Сител 3 (во понатамошниот текст: Трител) дава пренос на утакмици? Оти кај мене доста често знае да има големи прекини, понекогаш и по 10-15 минути од утакмица. Ме интересира дали е и низ цела Македонија вака?

Имате ли проблеми кога Сител 3 (во понатамошниот текст: Трител) дава пренос на утакмици? Оти кај мене доста често знае да има големи прекини, понекогаш и по 10-15 минути од утакмица. Ме интересира дали е и низ цела Македонија вака?

кај мене нема проблеми на Сител 3 туку на Сител кога има утакмици тогаш само се слуша коментаторот а слика нема црна е:toe:

Од колку е утакмицата ? :smir:

deneska ako pobedime so villareal ke proslavam titula i rodenden:je::je::je::je::je::je::je:

vecerva proslavuvame titula spored mene vo sostavot ke ima nekolku izmeni pred se poradi finaleto vo sreda odime na pobeda i proslavuvame sigurno pozzz...

Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Messi, Eto'o e Iniesta:vozbud::vozbud:

Пеп е ненормален жити се!!! Најјакиот состав го извади:vozbud:

Па што мислише ти, да ја ризикува титулата?
Титулата и без да освоиме бод до крај ќе биде наша.Реал ќе има уште еден кикс до крај 100%.Ама што е сигурно сигурно вечер победа и да се слави:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Messi, Eto'o e Iniesta:vozbud::vozbud:

Пеп е ненормален жити се!!! Најјакиот состав го извади:vozbud:
Кај Пеп нема попуштање и одмарање секогаш игра со најјакиот состав тоа го прави тоа што е денес.:zver:Решил уште вечерва да го бутне рекордот за постигнати голови во Примера.

Kрца на Камп Ноу, приближно 100,000 гледачи, најсилниот моментален состав и најдобар начина да се прослави 19та титула:vozbud::vozbud:

Да не знае некој ако победиме сега дали ќе ни ја дадат титулата или ќе чекаме до 38 коло?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom