Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни фалат уште 7 гола за да го израмниме рекордот.

Инаку незнам за вас али јас едвај го очекувам дуелот со Јунајтед. Незнам зошто али сите се сомневаат во нашите способности поради 180те минути против Челзи без постигнат гол. Лани кога бевме во најголема мизерија едвај не победија, а не заборавајте дека на Камп Ноу беа бетер дефанзивни од Челзи пред 2 недели. Сега е финале, сега Ферги мора да нападне ако сака трофеј, сега мора да дојдат на наша половина, а тоа е тоа што нам најмногу ни одговара. Мислам дека годинава докажавме дека можеме да освоиме СЕ. Го имаме најдобриот и најефикасниот напад во историјата на фудбалот( се осмелив ова да го кажам - вистина е), го имаме технички најдобриот среден ред во светот (Чави и Иниеста се цареви). Одбраната ќе биде проблем али ако ја играме нашата игра, одбраната нема да се види на тој натпревар. Како и да е, мора малку да ги спуштиме... ќе ја одбранеле титулата КАКО НЕ:smir:

Ни фалат уште 7 гола за да го израмниме рекордот.

Инаку незнам за вас али јас едвај го очекувам дуелот со Јунајтед. Незнам зошто али сите се сомневаат во нашите способности поради 180те минути против Челзи без постигнат гол. Лани кога бевме во најголема мизерија едвај не победија, а не заборавајте дека на Камп Ноу беа бетер дефанзивни од Челзи пред 2 недели. Сега е финале, сега Ферги мора да нападне ако сака трофеј, сега мора да дојдат на наша половина, а тоа е тоа што нам најмногу ни одговара. Мислам дека годинава докажавме дека можеме да освоиме СЕ. Го имаме најдобриот и најефикасниот напад во историјата на фудбалот( се осмелив ова да го кажам - вистина е), го имаме технички најдобриот среден ред во светот (Чави и Иниеста се цареви). Одбраната ќе биде проблем али ако ја играме нашата игра, одбраната нема да се види на тој натпревар. Како и да е, мора малку да ги спуштиме... ќе ја одбранеле титулата КАКО НЕ:smir:
Хаха браво за постов:wink:Дај боже да биде така како што викаш:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

ajde sega nekako go finaleto,finaleto moze da go zboruvame od drugata nedela pa nataki
sega za sega imame zadaca da ja osvoime titulata i oficijalno vecerva i posle vo sreda da go zememe i drugiot trofej

ajde sega nekako go finaleto,finaleto moze da go zboruvame od drugata nedela pa nataki
sega za sega imame zadaca da ja osvoime titulata i oficijalno vecerva i posle vo sreda da go zememe i drugiot trofej

Да да така е. Остајте го финалето за во четврток, а до тогаш да си ги обезбедиме овие две титули ние. Знали вечер против Виљареал мислам дека ќе добијат шанса Гујонсен и Кркич, а ќе се одмарат оние стандардни првотимци, сепак изиграа 7 утакмици у 21 ден. Е затоа во среда го очекувам најсилниот можен состав па да не препушта,е ништо на случајот против Атлетик Билбао. Едноставно несмееме да им дозволиме да ни го земат тој трофеј. Е откако ќе завршат овие две утакмици можеме слободно да правиме калкулации за финалето во Лигата на Шампионите и се надевам дека ќе ни фали уште таа титула за да одиме на тројната круна.
И само едно рпашање. Вечер и во среда ќе не даваат ли на Сител???

Вечер ја има утакмицата на Сител 3.

За купот не знам

pa bi trebalo i za kupot da davat,ama vija od sitel gi prifakja ponekogas i ne e cudo i da ne ja davat

Vecer ke se slavi titulata so sigurnost i isto taka potrebno e da se dadat i troa neso poike golovi za da se srusi i toj rekord od 107gola mislam dek uste 7 gola treba da se postignat .

Vecer ke se slavi titulata so sigurnost i isto taka potrebno e da se dadat i troa neso poike golovi za da se srusi i toj rekord od 107gola mislam dek uste 7 gola treba da se postignat .

Уште 7 гола ни треба за да го израмниме тој рекорд, а ни требаат уште 8 за да го надминеме тој рекорд, а со оглед на тоа дека има уште 4 натпревари до крај во просек по 2 гола да даваме ете го рекордот наш ќе стане.

Нема зошто да одмара играчи, далеку е финалето. Што побрзо си ја обезбедат титулата толку подобро. Ќе бидат далеку помотивирани од Виљареал, така да очекувам вечер да си ја земат титулата.

Реалци не сте добредојдени во фан клубов. Уствари ја би ве пуштил да учите како се игра фудбал.
Барса оваа година се искачи на тронот само гледајте

Реалци не сте добредојдени во фан клубов. Уствари ја би ве пуштил да учите како се игра фудбал.
Says who ?

Вечер, со евентуална победа против Виљареал, Барса ќе си ја осигура 19 тата шампионска титула. Не верувам дека ќе има било какви калкулации со составот затоа што е најубаво да се освои титулата пред своите гледачи. Така да, верувам дека уште вечерва се ќе биде решено.

Деновиве се изначитав смешки кај овие од фан клуб М.У. Од тоа дека како што не средиле лани така ќе не сределе и на 27 мај, дека сме биле само јаки во Примера, дека неможеме да се носиме со англиските тимови, дека Ла лига била боранија.....итн...но изгледа забораваат дека Барса лани имаше многу лоша сезона и дека пак не не надиграа во никој поглед, а и тоа дека да неможеа оваа сезона во групите од ЛШ да победат две утакмици со (Вилјареал) која доага од "боранија" првенство. Вака само повеќе ми се крева адреналинот и едвај чекам да дојде 27 мај кога фудбалскиот свет ќе и се поклони на Барса.:vozbud:

Што се однесува до вечер, мислам дека е правиот дена за заверување на титулата во Шпанија, пред полниот Камп Ноу во срцето на Каталонија. Затоа би можел Пеп да излезе со појак состав за ништо да не остава на случајноста.

Под концесија дан ти е земен фан клубов?

Кажи ако е така, да оставаме капар пред пишување.

Под концесија дан ти е земен фан клубов?

Кажи ако е така, да оставаме капар пред пишување.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Капар одсега по 100 денари или немојте да се осмелите да пишувате:vozbud:
Се зезам.
Инаку ајмо луѓе уште неколку часа и почнува дуелот со кој официјално ќе ја освоиме титулата, само да успееме да победиме:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom