Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чудно, у последно време не сум ги видел вака Анри и Ето да играат деконцентрирано. Многу грешки од нивна страна а уште појќе од страна на помошниот судија. Важно 3 бода наши са, ако киксне вечер Реал тогаш наша е титулата 90%

Победаааа.:vozbud::vozbud:

Ајде сеа сите за Рекреативо да навиваме, ама сепак нема шанси. Преслаби се Рекреативо .. Реал ќе победи убедливо мислам. Се надевам дека грешам.

Ни судиите неможат против Барселона се знае кои се најдобрите.

toa se gledase i na natprevarot protiv baren a i sega protiv getafe deka sudiite bea malku protiv barsa,no silniot tim na pep nemoze da go zadrze nisto zivo na planetava
sega vo sreda so koj igrame

toa se gledase i na natprevarot protiv baren a i sega protiv getafe deka sudiite bea malku protiv barsa,no silniot tim na pep nemoze da go zadrze nisto zivo na planetava
sega vo sreda so koj igrame
Со Севиља дома играме.

Ако менуваме голман во летото, треба да се зема во обзир и Камени. Голманот на градскиот ривал.:)

Според мене најдобар избор би бил.

Уште една значајна победа на гости против Гетафе требаше да тепаме поубедливо но неможевме покрај расположениот Јанкович но сепак 3те бода се наши слатко си тепавме Дани Алвеш нема да игра против Севиља затоа што има голем број на жолти картони но тука е Силвињо на таа позиција да го замени гледавме стварно извонреден натпревар но на Анри и Ето како да не им се трчаше но тука беше расположениот Иниеста и повторно судиите беа против нас не ни дадоа пенал ни поништија гол и сл. Но сепак на Барса неможе ни господ да ја спречи а не судиите :icon_cool
_avi2723.jpg

Getafe 0 - 1 FC Barcelona
честито победа и нека ни се множат :vozbud::vozbud::)

Абе каков Силвињп десен бек:tapp:Пујол ќе игра таму средина Маркез и Пике лево Абидал.

nema nikoj povredeno site se OK,toa od alves bese mala gluma samo na krajot obicno toj sekogas i glumi koga ke go fauliraat
samo dali primetivte koga zavrsi natprevarot nesto pretsedatelot laporta se skara so nekoj tamu na tribinite,mnogu bese razluten:vozbud:

ovie sreckovcite od zad rid pak se izvlekoa,kako i obicno

ajde i od mene neka ni e cestita pobedata pa i narednite natprevari da ja igrame istata igra samo so pogolem procent na realizacija a sudiite kako da sakaa barca da ne gi zeme site 3boda ne dosidija cist penal vrz messi cist gol isto taka na messi ama na kraj ispadna dobro ako se znae deka getafe e mn nezgodna ekipa za golemite ekipi... slednata so koj ja igrame pozzzzz

Нека ни е честито победата против секогаш незгодниот гетефе,игравме добро но тие го имаа расположениот Јанкович на голот, иначе ќе беше минимум 4-0. Ето и Анри зицери живи, али се случува и тоа, но никако наредните 5 утакмици. Сега следи Севиља, Алавес нема да игра но неговото место ќе го пополни Пујол кој одлично би требало да ја заврши работата по десната страна.

Има време до Реал, но тоа и те како ќе биде убедлива победа на Барса. Моментално не гледам како Реал би ни парирал освен доколку Барса не излезе на терен со 7 играчи... Но прво да тепаме со Севиља и Валенсија и после се ќе биде лесно.

Значи ова не е курчење, ова е РЕАЛНОСТ.......

Нека ни е честито победата против секогаш незгодниот гетефе,игравме добро но тие го имаа расположениот Јанкович на голот, иначе ќе беше минимум 4-0. Ето и Анри зицери живи, али се случува и тоа, но никако наредните 5 утакмици. Сега следи Севиља, Алавес нема да игра но неговото место ќе го пополни Пујол кој одлично би требало да ја заврши работата по десната страна.

Има време до Реал, но тоа и те како ќе биде убедлива победа на Барса. Моментално не гледам како Реал би ни парирал освен доколку Барса не излезе на терен со 7 играчи... Но прво да тепаме со Севиља и Валенсија и после се ќе биде лесно.

Значи ова не е курчење, ова е РЕАЛНОСТ.......
Мислиш Стојковиќ и стварно не знам што се фати човекот и против Севиља минатото коло сега и со нас.

Со закаснување честито победа нека ни е.На тој помошникот све да му е.ам не уништи пи...му матер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom