Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj cestito ubedliva pobeda:smir:

neznam od kade da pocnam a od kade da zavrsam
eve ke pocnam od sudijata,se gledase deka bese malku protiv barsa kako da bese povike od stranata na baern
a ne mi e jasno zosto samo mu dadi zolt na meesi koga nemase nikakvo simuliranje od strana na messi,mozebi ne bese penal no nemase ni simuliranje.no kako i da e sto i da namislil web se nadevam deka ne mu uspea,oti ednostavno barsa go posramoti baern

Дечките вечерва само ни го потврдија правото на навивачите да сме дигнати и да се курчиме.

Чао Баерн. Челзи се следни.

П.С.

Ме интересира мислењето на навивачите на Баерн (тие што збореа дека ќе не тепаат) што мислат. Не го пишувам ова као курчење у стил “Видовте? Ви Кажав...“ него сериозно сакам да знам што мислите за Барса сега?

Што да се каже после ваква утакмица. Лекција до Баерн и до сите екипи како се игра убав, модерен и ефикасен фудбал. Едноставно сите изиграа перфектно.

Ах бе Кеита, се најде на погрешно место во погрешно времи, ќе беше петарда.

Честито нека ни е пласман во 1/2 финале

Еве ги ЅВЕРОВИТЕ

bas me intersira kakov ke bide rejtingot na igracite na barsa,bas sakam da znam koj ke ima najmala ocenka ako voopsto ima takov oti site izigraa maestralno i fenomenalno

P.S. ako ja primetivte igrata na iniesta pred vleguvanjeto na keita i po vleguvanjeto na keita ke zaklucite deka povike mu ode na levata strana tamu kade sto e anri otkolku kade so igrase predhodno na sredinata na terenot
mnogu podobar e koga igra levo krilo otkolku vo sredina

Ај момци еден линк со головите ако може... Да им се намерачам на головите убаво.

Ajde so sreka neka vie.. Ve cekame vo golemoto Finale :) i sleduva odmazda :smir:

честито победата...не ја гледав ама со оглед на резултатот сосема заслужена..тоа е тоа со среќа во полуфиналето

ako arsenal stigne vo finale i barsa normalno,nema potreba da se igra toj duel oti predvreme se znae koj ke bide pobednik:pos2:
mene povike mi e strav od porto ili man ako eventualno pomine,ama vo slucajot tesko

Ајде и јас да пишам ги згазивме во секоја смисла на зборот со ова докажуваме дека сме најдобри оваа година и дека Баерн е за неколку класи под нас не знам кај ќе им беше крајот да беше пенал тоа,а не му дава жолт на Меси заради „симулирање“.Ама Маркез тактички доби жолт на крајот да не игра следниот натпревар мислам дека тогаш нема потреба ниту Меси да игра ама ќе видиме.Пеп нешто беше многу нервозен добро е што се смири на крајот.:olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

bas me intersira kakov ke bide rejtingot na igracite na barsa,bas sakam da znam koj ke ima najmala ocenka ako voopsto ima takov oti site izigraa maestralno i fenomenalno

P.S. ako ja primetivte igrata na iniesta pred vleguvanjeto na keita i po vleguvanjeto na keita ke zaklucite deka povike mu ode na levata strana tamu kade sto e anri otkolku kade so igrase predhodno na sredinata na terenot
mnogu podobar e koga igra levo krilo otkolku vo sredina
Иниеста е одличен и во средината и на лево крило,олл раунд играч.
Одлично е вака кога Иниеста игра средина а Анри напад.

честито победата...не ја гледав ама со оглед на резултатот сосема заслужена..тоа е тоа со среќа во полуфиналето

Ех незнам како си можел да го пропуштиш 45 минутниот МАСАКАР!!!

Значи со Чели во 1/2 финале.Ќе биде тврда утакмица мислам. Само да нема никакви повреди и не гледам причина зашто да не одиме во финале.

Епа јас со малку доцнење ама сепак да пишам нешто. Изигравме феноменално. Нема кој играч да го издвојам и да речам дека не изигра добро, затоа што сите играа фанастично. Ако запнеа уште малку и 5-6 гола можеа да им дадат, ама и волку се доста. По денешната игра покажавме моментално кои се во најдобра форма. Па ајде нека ни е честито пласман во полу-финале, па и таму да си ги преслушаме Челзи.
П.С. Да не знае некој страница за да си ја симнам утакмицава од нет???? И дали ќе може да се удри жалба на жолтиот на Меси, мислам дали ќе може да биде поништен???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom