Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честито полуфинале:smir: Баш сакаф петарда да пукне...ама Анри го извади...тоа е... а и не ми текнува кој... му спаси гол на Меси у последни моменти:pos2:
Честито полу финале... нема шанса да губите 5-0 кај ботоиве:wink:

М А Е С Т Р А Л Н О !!!

Одамна не сум гледал ваков фудбал...едноставно уметност :vozbud:

Меси и Иниеста...:nesvest: Играчишта!!!

Честито полуфинале од мене :smir:

Aјде нека ви е честито победата над Баерн со 4-0:salut:

Ајде честито полуфинале:smir: Баш сакаф петарда да пукне...ама Анри го извади...тоа е... а и не ми текнува кој... му спаси гол на Меси у последни моменти:pos2:
Честито полу финале... нема шанса да губите 5-0 кај ботоиве:wink:

Абе сега работата е да се пројде 1/2 со енглезиштата доста се вадеа 4 екипи имаат мора да гинат

Честито полуфинале против Челзи :S

Абе сега работата е да се пројде 1/2 со енглезиштата доста се вадеа 4 екипи имаат мора да гинат

Дај боже... да поминете... и ние... па да се видиме повторно во финале...2006та... исто па со Виљареал ние играме... па и у финале да изиграме задно истите... :smir:

ФАНТАСТИЧНОООО:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Is this the Bayern or am I dreaming??:toe::toe:

:olee::olee::olee:

foto_355135_CAS.jpg

Незнам што да кажам освен :cuc:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Офтопик:
Ти не си за Јувентус?

E dobro de ova e za Spancite, Juve sepak e #1, ako idam slabo na temava ne znaci deka ne sum za Barsa ;)

on topic: Ajde ne dadovme gol vo vtoroto ama vazno imame i to kako zdrav rezultat, duri i markez se osmeli da si cisti kartoni :D

Чекајте не се палете сега 1/2 ќе биде многу многу многу потешко

Честито 1/2 финале..
Честито 1/2 финале и сега на ред е Челзи.Иако нее 100% сигурен,ќе биде голем празник на фудбалот.Играта што ја прикажавте вечерва заслужува честитики.Многу ми се допаѓаат оние акциите кога се на граница на офсајд и влегуваат во дуел сами си голманот.Тоа е добро увежбана акција.:helou:

ne ocekuva tezhok mec protiv Chelsea...no masinata nema da zapre...MES QUE UN CLUB

Вака сеа, прво нека ни е честито полуфинале со Челзи, ќе биде јако. :vozbud:

Каква утакмица:vozbud::vozbud::vozbud: без зборови сум, не знам од каде да почнам. Сите беа на она највисоко ниво, баварциве не знаеа каде им е гзот, а каде главата:pos2: Нападот пукаше од сите страни, сите имаа и асистенција( Ето 2) и сите постигнаа гол(Меси 2):vozbud: Средината беше ПЕРФЕКЦИЈА, Чави, Иниеста и Јаја Туре кој од кој подобар. Одбраната, што да кажам за одбраната кога овие не поминаа половина, а камоли да шутнат:pos2::pos2::pos2: . ПЕП ГВАРДИОЛА :zver: ќе го истепаше судијата :pos2::pos2:, меѓутоа сосема е оправдана неговата реакција со оглед на тоа дека не ни досудија чист пенал. Судијата катастрофа!!

Само вака да се продолжи, и титулите нема да не одминат. :pipi:

ВАМОООООООООООООСССССССС БАРСЕЛООООООООННОООООООО:olee::olee:

Има шанса на Меси да му го поништат жолтиот картон? Од ЛФП ги поништуваат а од УЕФА имаат такво право?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom