Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас колку што знам ниту Ван Бомел ниту Ван Бујтен нема да игра.

Не не ВАН БУЈТЕН на иста позиција игра како и Ван Бомел:wink:
Па знам каде игра ама јас слушнав за Ван Бомел сепак уште 1 добр вест за нас.

abe koj sakaat neka igraat i koj sakaat neka ne igraat
najvazno od se e da nema novi povredi kaj barsa,i normalno znaete site ako ja igraat barsa nivnata igra nemoze nikoj da gi sopre
aj dovolno ke bidat i 2 0 a ako se raspolozeni ubijcite na barsa moze i povike

Не не ВАН БУЈТЕН на иста позиција игра како и Ван Бомел:wink:

Па знам каде игра ама јас слушнав за Ван Бомел сепак уште 1 добр вест за нас.

Очигледно и двајцата немате поима кој каде игра ама ај....

Ван Бајтен е централен бек, а Ван Бомел е креативец. Бекот нема да игра,а Ван Бомел е сигурен дека ќе игра. Лусио исто така нема да може да настапи што значи дека централниот дел од одбраната им е за жалење.

како што гледам изгледа со Порто ке играме во финале ..:vozbud::vozbud::vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас мислам дека ако го поминеме полуфиналето, 99 посто од работата е завршена.:)

Така и Манчестер мислеа,кога им се падна Порто,ама нешто гледам се предомислуваат.
Да не биде и со вас така.

Ван Бајтен е централен бек, а Ван Бомел е креативец. Бекот нема да игра,а Ван Бомел е сигурен дека ќе игра. Лусио исто така нема да може да настапи што значи дека централниот дел од одбраната им е за жалење.
Е добро де знам кај игра Ван Бомел само мислев и Ван Бујтен дека е defensive midfielder

Така и Манчестер мислеа,кога им се падна Порто,ама нешто гледам се предомислуваат.

Ќе праиме муабет утре кога ќе го напуштите Камп Ноу со 3-4 комада. Не сме ние манчестер да губиме од екипа 2 класи понадолу од нас.

е нема да биде .. утре паѓа петарда на Ноу камп во ваша мрежа ..:smir:

Дај смирете се малце пред натпреварот... не би сакал да летаме во облаци премногу, сепак се работи за екипа од рангот на Баерн. Иако сме во подобра форма тие се одлична екипа и можат да ни направат проблеми. Фалењето да го оставиме за после натпреварот:smir:

Дај смирете се малце пред натпреварот... не би сакал да летаме во облаци премногу, сепак се работи за екипа од рангот на Баерн. Иако сме во подобра форма тие се одлична екипа и можат да ни направат проблеми. Фалењето да го оставиме за после натпреварот:smir:
Се согласувам со тебе прво да изиграме и ако тепаме па тогаш фалби а пред натпреварот право да го кажуваме резултатот тоа не .

Очигледно не го многу пратиш Баерн Ван Бајтен може да игра и централен дефанзивец и DMF а и мене не ми е важно каде игра важно е што не игра.

Стварно луќе не се залетувајте многу. Ќе летаме во облаци после натпревар и ќе се радуваме (дај боже) засега ништо не се знае, иако сме во многу подобра форма од нив моментално. Сепак се работи за Лига на Шампиони, се работи за гермнаска екипа, а германците и тоа како знаат да изиграат кога им е најпотребно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom