- Член од
- 4 ноември 2008
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 80
Не не ВАН БУЈТЕН на иста позиција игра како и Ван Бомел:wink:Да не мислеше за Ван Бомел зошто јас слушнав дека тој нема да игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не ВАН БУЈТЕН на иста позиција игра како и Ван Бомел:wink:Да не мислеше за Ван Бомел зошто јас слушнав дека тој нема да игра?
Па знам каде игра ама јас слушнав за Ван Бомел сепак уште 1 добр вест за нас.Не не ВАН БУЈТЕН на иста позиција игра како и Ван Бомел:wink:
Не не ВАН БУЈТЕН на иста позиција игра како и Ван Бомел:wink:
Па знам каде игра ама јас слушнав за Ван Бомел сепак уште 1 добр вест за нас.
како што гледам изгледа со Порто ке играме во финале ..![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Јас мислам дека ако го поминеме полуфиналето, 99 посто од работата е завршена.![]()
Е добро де знам кај игра Ван Бомел само мислев и Ван Бујтен дека е defensive midfielderОчигледно и двајцата немате поима кој каде игра ама ај....
Ван Бајтен е централен бек, а Ван Бомел е креативец. Бекот нема да игра,а Ван Бомел е сигурен дека ќе игра. Лусио исто така нема да може да настапи што значи дека централниот дел од одбраната им е за жалење.
Така и Манчестер мислеа,кога им се падна Порто,ама нешто гледам се предомислуваат.
Да не биде и со вас така.
е нема да биде .. утре паѓа петарда на Ноу камп во ваша мрежа ..:smir:Така и Манчестер мислеа,кога им се падна Порто,ама нешто гледам се предомислуваат.
Да не биде и со вас така.
Се согласувам со тебе прво да изиграме и ако тепаме па тогаш фалби а пред натпреварот право да го кажуваме резултатот тоа не .Дај смирете се малце пред натпреварот... не би сакал да летаме во облаци премногу, сепак се работи за екипа од рангот на Баерн. Иако сме во подобра форма тие се одлична екипа и можат да ни направат проблеми. Фалењето да го оставиме за после натпреварот:smir:
Очигледно не го многу пратиш Баерн Ван Бајтен може да игра и централен дефанзивец и DMF а и мене не ми е важно каде игра важно е што не игра.Очигледно и двајцата немате поима кој каде игра ама ај....
Ван Бајтен е централен бек, а Ван Бомел е креативец. Бекот нема да игра,а Ван Бомел е сигурен дека ќе игра. Лусио исто така нема да може да настапи што значи дека централниот дел од одбраната им е за жалење.