Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам за вас ама мене ми скокна адреналинот до максимум...

Сигурно ќе има и на шпанската телевизија. Нема ништо поубаво да слушаш шпански коментатор, особено ако е фан на екипата што игра. Лудница е.

Ајде со среќа во среда, мора да ги средиме на Ноу Камп, па да имаме мирна завршница во Германија.

Прогноза 3-0.

Ајде бе ќе се снајдете за пренос имате МТВ 2 сите имаат Хрт 2 повеќето Б92 мислам дека сите имаат.:helou:
Јас на фаќам ХРТ 2 ни ја прекинаа тука веќе едно две години, ама чим ќе ја даваат на Б92 таму ќе се гледа.

Најдобра опција е да ја гледам на МТВ 2,со притиснато копче на муте и оптеретени звучки од компљутерот, со пренос од интернет на шпански јазик и да го чујам коментаторот кога ќе викне " МЕСИ ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!

Да сега проверив, освен што ќе ја даваат на ХРТ 2 ќе ја даваат и на српската B92
А арно викаш. Посебно ако успееш да најдеш некој коментатопр шо ќе се познава дека е навивач на Барса тогаш е урнебес.

Јас на фаќам ХРТ 2 ни ја прекинаа тука веќе едно две години, ама чим ќе ја даваат на Б92 таму ќе се гледа.
Заборавив да ставам запирка:) тоа дека сите имаат се однесуваше на мтв:).:helou:

Ајде бе ќе се снајдете за пренос имате МТВ 2 сите имаат, Хрт 2 повеќето, Б92 мислам дека сите имаат.

Вака требаше да изгледа.

Добро малку ке се нервирас.А ако не знаеш нешто прашајме ќе ти кажам.
Леле од 20 000 јусери на форумот баш фан на Реал го напиша 10 000 во нашиот фан клуб:):)

Најдобра опција е да ја гледам на МТВ 2,со притиснато копче на муте и оптеретени звучки од компљутерот, со пренос од интернет на шпански јазик и да го чујам коментаторот кога ќе викне " МЕСИ ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!

Јас стискам муте и кога гледам на МТВ 1 затоа што неможам да го поднесам идиотон што последен пат прочитал што се дешава у фудбалот 1988 година и од тогаш истото го збори.

Пробував да пуштам англиски или шпански коментар од интернет ама не бива.... Многу касни трасата преку нет. 2/3 минути покасно се дереше тој Шпанецот.

Составот за утре според мене вака
Валдес
Пике
Маркез
Пујол
Дани Алвес
Јаја Туре
Чави
Иниеста
Анри
Меси
Ето.
Пујол може да игра на позицијата на Силвињо али Пеп си знае ќе ги почитуваме неговите одлуки.

ja mislam deka puyol i markes da bidat stoperi a levo i desno da igraat silvinjo i alves,a pike da odmara oti markes i puyol se postabilno mislam i imaat pogolemo iskustvo vo ls

Туре и Хлеб спремни за Баерн а Касерес денеска полни 22 години.Ајде нека му е Happy B-Day.

The list:
Valdés, Pinto,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Cáceres, Sylvinho,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohnsen, Iniesta,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb

Лусио нема да игра за нив ... така да ќе бидат малце ослабени во тој дел... добро е што за нас се врати Јаја, многу важна улога игра во средината на теренот.:smir:

И
ова. Очигледно тој дел од тимот ќе биде приоритет сезонава.

The list:
Valdés, Pinto,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Cáceres, Sylvinho,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohnsen, Iniesta,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb

Лусио нема да игра за нив ... така да ќе бидат малце ослабени во тој дел... добро е што за нас се врати Јаја, многу важна улога игра во средината на теренот.:smir:

И
ова. Очигледно тој дел од тимот ќе биде приоритет сезонава.
И Ван Бујтен нема да им игра ке биде полесно за Иниеста и Чави:wink:

Клучните играчи за утре дефинитивно ќе бидат Чави и Иниеста... Ако се задржи поседот на топката, помалку шанса ќе добиваат играчите на Баерн, а со тоа ќе бидат помалку опасни. Само да излеземе на теренот и да ја играме нашата игра, а знаете дека кога ја играме нашата игра се случуваат чуда! :vozbud::vozbud:

ajde 3-0 rezultatot mislev ke bide...no so ovie otsustuvanja kaj germancite ocekuvam 4-0

И Ван Бујтен нема да им игра ке биде полесно за Иниеста и Чави:wink:
Да не мислеше за Ван Бомел зошто јас слушнав дека тој нема да игра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom