Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иниеста нема да игра за репрезентацијата од нашиот тим се повакани Чави и Бускетс.

Анри сака да ја заврши својата кариера во Барса и го сакам тоа но нека дојде некој помлад напаѓач пример Давид Виља и Анри да остане на клупа .
Сега за сега нема потреба Анри да биде седнат на клупа затоа што ја има пронајдено својата вистинска форма за прв пат откога е во Барса. Згора на сето тоа човекот има 31 година, па мислам дека ќе може да игра во истото темпо уште најмалку две години. Анри никогаш не бил ниту пак ќе биде за на клупа.

Сега за сега нема потреба Анри да биде седнат на клупа затоа што ја има пронајдено својата вистинска форма за прв пат откога е во Барса. Згора на сето тоа човекот има 31 година, па мислам дека ќе може да игра во истото темпо уште најмалку две години. Анри никогаш не бил ниту пак ќе биде за на клупа.
Сега не другата сезона најверојатно штом го продолжил договорот ако ни дојде некој добар напаѓач секако иначе Анри заслужува да биде стартер во Барселона сите овие 3 сезони што ќе ги игра во Барса во страшна форма е и да кажам дека Анри ми е еден од најомилените играчи од Барса оваа сезона е далеку далеку подобар од минaтата минатата како да не се пронајде себе сеа ме потсеќа како играше во дресот на Арсенал во ваква јака форма:).

Анри би можел да игра уште најмалку 2 сезони во иста форма, само да има среќа и да не се повредува. Во формата каква што е сега, за крилен напаѓач е ПРЕДОБРА... има 21 гол во сите натпреварувања што не е воопшто малку. Да играше на неговата природна позиција мислам дека ќе имаше до сега повеќе голови од Ето. Ме потсеќа на деновите во Арсенал и самиот си има признато дека во Барселона е многу потешко да се игра отколку во некој англиски тим, затоа што тој во Арсенал играше на позиција централен напаѓач, а овде игра крило и како сите во тимот мора да извршува и дефанзивни задачи. Незнам што им направи Пеп на играчите летово али што и да им направил ИМ НАПРАВИЛ ДОБРО... целата заслуга за успехот до сега му ја препишувам нему, огромен мотиватор е и се однесува со играчите како со свои деца. Браво за него:smir:

И заборавив да кажам дека Чики дошол до усмен договор со Кеирисон за летото да се пресели во Барселона. Ова го имаше на Спорт.ес, баш пред малку разгледував. Одличен млад играч според мене, би можел да биде одличен со сегашните напаѓачи во клубот.

Искрено не ве сваќам сите,зашто мислите дека кога играч ке дојде на 30-31 година мора да се пензионира?
Па видете го Сидорф во својата 32година го достигна врвот и беше најзаслужен што Милан освои ЛШ.
Дел Пиеро исто,гази дечкото иако има 34+.
Гигс,истото.
Значи кај секој човек различно делуваат годинити.

Искрено не ве сваќам сите,зашто мислите дека кога играч ке дојде на 30-31 година мора да се пензионира?
Па видете го Сидорф во својата 32година го достигна врвот и беше најзаслужен што Милан освои ЛШ.
Дел Пиеро исто,гази дечкото иако има 34+.
Гигс,истото.
Значи кај секој човек различно делуваат годинити.

Не мислиме дека Анри треба да се пензионира, но ако се исполни тоа што Пеп го сака ( да купи крило летово) нормално дека мора да седи на клупа... Или ќе мора да си оди еден, или Ето или Анри. Искрено незнам како би изгледал составот наредната сезона но сигурен сум дека костурот на тимот ќе остане. Али рано е сеуште за вакви размислувања. Сега ни останува натпреварот против Ваљадолид, а потоа мечот против Баерн:vozbud:

sega villa sakaat da go kupat...ejj sto li ke se slucuva slednata sezona

И заборавив да кажам дека Чики дошол до усмен договор со Кеирисон за летото да се пресели во Барселона. Ова го имаше на Спорт.ес, баш пред малку разгледував. Одличен млад играч според мене, би можел да биде одличен со сегашните напаѓачи во клубот.[/quote]

moze li malku podetalni informacii za toj keirison od kade e deckoto kade igra momentalno...

И заборавив да кажам дека Чики дошол до усмен договор со Кеирисон за летото да се пресели во Барселона. Ова го имаше на Спорт.ес, баш пред малку разгледував. Одличен млад играч според мене, би можел да биде одличен со сегашните напаѓачи во клубот.

moze li malku podetalni informacii za toj keirison od kade e deckoto kade igra momentalno...[/quote]
Ете подетални информации http://goal.com/en/news/12/spain/20...lona-reach-initial-keirrison-agreement-report млад играч е може да дојде како резерва иначе е член на Палмериас:).

moze li malku podetalni informacii za toj keirison od kade e deckoto kade igra momentalno...
Ете подетални информации http://goal.com/en/news/12/spain/20...lona-reach-initial-keirrison-agreement-report млад играч е може да дојде како резерва иначе е член на Палмериас:).[/quote]
Не е лош малиов може убаво да ни дојде.

Кристијано Роналдо 100 милиони евра
Кака 150 милиони евра
Меси бесценето
Некои работи неможат да се купат со пари.:pos2::pos2:

Ете подетални информации http://goal.com/en/news/12/spain/20...lona-reach-initial-keirrison-agreement-report млад играч е може да дојде како резерва иначе е член на Палмериас:).

Кака 150 милиони евра
Меси бесценето
[/quote]
Ниту пак со Мастре-кард :pos2::pos2::pos2::pos2:

Кака 150 милиони евра
Меси бесценето
Ниту пак со Мастре-кард :pos2::pos2::pos2::pos2:[/quote]
hahhahha:pos2::vozbud::vozbud::baeh::baeh:
me nasmeavte malku

Сега не очекува следниот натпревар со Ваљадолид и очекуваме сигурна победа и потоа големото дерби со Баерн:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Сега не очекува следниот натпревар со Ваљадолид и очекуваме сигурна победа и потоа големото дерби со Баерн:vozbud:
Кое дерби е кога пред време се знае победникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom