Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Би продолжил со прекрасната дискусија која ја водиме, ама не сакам да ме банираат од тема заради вас. Повелете на темата на Реал.

абе фан клуб на Барцелона е ова.....ај остај те ги реал

Хух, маалски муабети. Чувај ги за утре во забавиште. Пис
Ај сега знам дека си нервозен од поразот ама сепак надежта последна умира така да надевајте се тоа ви останува а и за Примера тоа ви останува да се надевате.:baeh:

Така е ама почнаа овде да говорат ми се праат кујзна шо право нивна е Примера полека малку запри се еспањол е нивен најголем противник во примера така да еспањол може да го победи дома на реал на овој тежок стадион и ова е предност за барса доколку победи против атлетико:).

sakam malku da gi isprovociram,ama ako otidam vo fan klubot na real moze da go jadam banot
pa za toa tuka si pisam a znam deka tie ke ja otvorat stranata i ke procitaat:pos2:
navivaci na real slusajte me so vi vikam:smirete se malku i zemete vozduh i ne letajte visoko:baeh:

Друже ај и ние да не го загадуваме нашиот фан клуб со нивните срања. Единствено што се надевам е дека белким ќе им се наруши играта после тој пораз од Ливерпул. Така да пишете за нашиот клуб кој моментално е во топ позиција, оти поразот на Реал нема многу допирни точки со нас.:)

Ајде да се надеваме дека нашиот градски ривал ќе ги сотре во недела, а исто така и ние да си ја завршиме работата со нивниот градски ривал, и да ги вратиме работите на место како што беа.:)

Поздрав каталонци, ќе биде жустро во сабота.:)

Поздрав и до тебе каталонецу во сабота само победа а реал само пораз еспањол реал кец ќе пишам на спортска гарант кец ќе излезе.:)

Друже ај и ние да не го загадуваме нашиот фан клуб со нивните срања. Единствено што се надевам е дека белким ќе им се наруши играта после тој пораз од Ливерпул. Така да пишете за нашиот клуб кој моментално е во топ позиција, оти поразот на Реал нема многу допирни точки со нас.:)

Ајде да се надеваме дека нашиот градски ривал ќе ги сотре во недела, а исто така и ние да си ја завршиме работата со нивниот градски ривал, и да ги вратиме работите на место како што беа.:)

Поздрав каталонци, ќе биде жустро во сабота.:)

Инаку потписов е закон,овие геј-парадиве се штетни по здравјето..

Инаку потписов е закон,овие геј-парадиве се штетни по здравјето..
Па тоа му е јас гледам Гути некако неможеше да оди ама сеа гледам што е работата бил на ГЕЈ ПАРАДА.:pos2::pos2:

hahahah sepak nekoj drug bil na gej parada:baeh:
nie nemame ama bas nisto so ovoj poraz na real od liverpool ama mene a veruvam i na povike navivaci na barsa vi e ispolnete srceto,sepak ke mi bide uste po ispolneto ako real izgubi od espanyol a barsa tepa vo madrid togas veruvam deka ke gi nema na forumot

Па тоа му е јас гледам Гути некако неможеше да оди ама сеа гледам што е работата бил на ГЕЈ ПАРАДА.:pos2::pos2:
Видете што вели мадрид во темата на реал не им бил денот денеска :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:..

Еј ај и ние да не се дигаме многу па после да ни се ситат.Ај нека помине викендов па после ќе се ситиме ако треба

Еј ај и ние да не се дигаме многу па после да ни се ситат.Ај нека помине викендов па после ќе се ситиме ако треба
Да да во право си се дигнавме премногу ама оваа среќа реал што загуби ја искажав барем:).

hahahah sepak nekoj drug bil na gej parada:baeh:
nie nemame ama bas nisto so ovoj poraz na real od liverpool ama mene a veruvam i na povike navivaci na barsa vi e ispolnete srceto,sepak ke mi bide uste po ispolneto ako real izgubi od espanyol a barsa tepa vo madrid togas veruvam deka ke gi nema na forumot
Не бе тука ќе се и ќе викаат слабо изиграле и не им бил денот.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom