Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Po dolgo vreme eve sum nazad :) Oddamna nemase Valdes napraveno nekoj kiks i eve gi sega dva naednas,zaradi nego gi prokockavme 2 pobedi ama so e tuka e ajde se nadevame na pobeda na nou kamp:wink:

1-1 ne e loso lion ima kvalitet i to dosta golem ne e za potcenuenje nekolku god po red igra dosta dobro pa i ovaa god ali to sto nema da ida ponatamu e jasno 3-1moj tip vo revansot na camp nou.

Samuel Eto'o, who played the 90 minutes, was happy enough with the result. “The mistake we made was to let Lyon play, and we can’t afford to do that” he said. “Barça is the only team that can lose three games and still be ahead … the most important thing is the way we feel”.:pipi:
---------------------------------------------------------------------------------
But he also admitted that had seen a lot of things tonight “from which I can draw conclusions for the future.” He said that especially after what he had seen in the first half, he had “some clear things” to say to the players. “If they understand, we’ll be fighting for everything” he added. - Pep:vozbud:

Целата изјава:smir:

Одиме на победа со атлетико се надеваме дека иниеста ќе блесне им фали на барса:).

Нема да игра Иниеста против Атлетико. Не е сигурен ни против Мајорка. Мислам дека ќе одигра некоја минута против Билбао а против Лион ќе игра цел натпревар.

Против Мајорка само едно нерешено да извадиме ќе не обезбеди во финале:).

Прекината е ТОП формата на Реал,баш ми е жал за нив многу се дигаа пред натпреварот како ние пред Еспањол ама им се врати истото.:helou:

Прекината е ТОП формата на Реал,баш ми е жал за нив многу се дигаа пред натпреварот како ние пред Еспањол ама им се врати истото.:helou:
Не баш исто, не изгубивме од последните на табелата. И серијата во шпанската лига не е прекината.

Не баш исто, не изгубивме од последните на табелата. И серијата во шпанската лига не е прекината.
Што се секираш ќе изгубите во сабота :)Абе без Џерард ве победуваат срамота.:kesa:

Дома изгубивте море, и не ја мешајте примера не се фалајте пред време на нероден пејко капа не му ставајте требаше да ги дотепате на ливерпул зш со втор состав ви играјеа .

Јаоо сега како ќе им се одрази на играта. Плус гостуваат на жешкиот терен на Еспанјол, кој грчевито се бори за опстанок во лигата.

Хух, маалски муабети. Чувај ги за утре во забавиште. Пис
kako i da e liverpool ve tresna od zemja,i tisina glas da ne slusnam
koj visoko leta nisko pagja:vozbud::pos2:
premnogu se dignavte po pobedite nad hihon i betis,ama sega naednas se spustivte pod zemja
a mozam da zamislam deka skros ke isparite ako izgubite od espanyol:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom