Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега знам дека си нервозен од поразот ама сепак надежта последна умира така да надевајте се тоа ви останува а и за Примера тоа ви останува да се надевате.:baeh:Хух, маалски муабети. Чувај ги за утре во забавиште. Пис
Така е ама почнаа овде да говорат ми се праат кујзна шо право нивна е Примера полека малку запри се еспањол е нивен најголем противник во примера така да еспањол може да го победи дома на реал на овој тежок стадион и ова е предност за барса доколку победи против атлетикоабе фан клуб на Барцелона е ова.....ај остај те ги реал
sakam malku da gi isprovociram,ama ako otidam vo fan klubot na real moze da go jadam banotабе фан клуб на Барцелона е ова.....ај остај те ги реал
Друже ај и ние да не го загадуваме нашиот фан клуб со нивните срања. Единствено што се надевам е дека белким ќе им се наруши играта после тој пораз од Ливерпул. Така да пишете за нашиот клуб кој моментално е во топ позиција, оти поразот на Реал нема многу допирни точки со нас.
Ајде да се надеваме дека нашиот градски ривал ќе ги сотре во недела, а исто така и ние да си ја завршиме работата со нивниот градски ривал, и да ги вратиме работите на место како што беа.
Поздрав каталонци, ќе биде жустро во сабота.![]()
Па тоа му е јас гледам Гути некако неможеше да оди ама сеа гледам што е работата бил на ГЕЈ ПАРАДА.:pos2::pos2:Инаку потписов е закон,овие геј-парадиве се штетни по здравјето..
Видете што вели мадрид во темата на реал не им бил денот денеска :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:..Па тоа му е јас гледам Гути некако неможеше да оди ама сеа гледам што е работата бил на ГЕЈ ПАРАДА.:pos2::pos2:
Па како да им биде денот кога до 20:00 биле на ГЕЈ ПАРАДАВидете што вели мадрид во темата на реал не им бил денот денеска :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:..
Да да во право си се дигнавме премногу ама оваа среќа реал што загуби ја искажав баремЕј ај и ние да не се дигаме многу па после да ни се ситат.Ај нека помине викендов па после ќе се ситиме ако треба
Не бе тука ќе се и ќе викаат слабо изиграле и не им бил денот.:pos2:hahahah sepak nekoj drug bil na gej parada:baeh:
nie nemame ama bas nisto so ovoj poraz na real od liverpool ama mene a veruvam i na povike navivaci na barsa vi e ispolnete srceto,sepak ke mi bide uste po ispolneto ako real izgubi od espanyol a barsa tepa vo madrid togas veruvam deka ke gi nema na forumot