Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа ке видите дека ке се деси исто ко по првите 2 меча(1-0,1-1)одма ке почнеме победи да редиме!Ако не се деси ова ја низ прозор се џиткам!

Не се влегува во криза, типично за Барса сезонава, ја отворија со кикс, пораз од Нумансија, па следуваше и нерешен мислам со Расинг . Тоа е, два кикса тогаш, два сега, од наредно коло се по старо, можеа да си дозволат ваков луксуз и добро е што истиот сега дојде, а не во период кога ке играат и ЛШ и Куп домашен, плус и настапи на Репрезентации тој период . Уживајте . :smir:

Кажав јас нема да видиме Барселона како што гледавме на претходните 2 натпревари во наредните 4 месеци. А се почнува од Франција:smir:

Инаку за Валдес... некој горе рече зошто го обвинуваме него... е кого да обвиниме кога БУКВАЛНО му ја подаде топката а можеше да ја избие високо и далеку. Глуп голман е, го нема "она" во себе за да биде голман на голем клуб како што е Барселона. Сум кажал стопати ќе кажам пак, има голема среќа што е каталонец, инаку досега ќе бранеше за Сампдорија или Фулам.

Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Валдес = Најкатастрофален голман на сите Времиња од 1 Век до Ден Денес

М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:

ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам

Остани позитивен. Јас сум ја гледал Барса на 15та позиција кога сите утакмици ги губеа вака и уште полошо по 0-3 дома од забегани екипи. Ако навиваш за нив само кога победуваат а ги пцуеш кога губат подобро од сега престани да навиваш. И кога беа 15ти не сум се осудил да ги пцујам, а како што гледаш сеуште навивам иако губеа титули безвезално. А за мадриѓаниве, нека се порадуваат. Има една изрека - не умирај магаре, зелена трева ќе порасне. Надежта е заебана работа, на крај повеќе ќе ги боли. Visca Barca!

Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер

М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:

Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.

ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам
ajdeeeeeee sramota si be....sramota e da kazes takvo nesto ako si prav navivac i u vtora liga ke navivas za niv......aj sigurno si lut pa go zboris ova.....ako go mislis stvarno ova....ccc NE SI NORMALEN izvini brate......CATALUNYA CATALUNYA CATALUNYA

Бевме во подобра ситуација и ова не е лошо ( 7 бода предност ) али тоа е. Овој пораз е колку толку добар, знам дека ќе речете зошто или воопшто нема да се сложите со мене. Ова е добро затоа што летнаа многу во последно време мислевме дека сме непобедливи, ова не спушти на земја. Нека се тешат мадриѓаниве но тие ја имаат негативата од 7 бода и тие треба да се погрижат да не загубат ниту еден натпревар, зошто нема да видат ваква Барселона ( како денес ) во наредните натпревари.

Апсолутно се слагам со тебе. Се надевам дека ќе извлечат поука од денешниов натпревар. На минатите натпревари имаше пресинг по цел терен, денес, ни п од пресинг. Се надевам дека Пеп ке им одржи една лекција после денешниов натпревар. Меѓутоа и Пеп како да сакаше да ги одмори фудбалерите што ќе започнат со Лион. При негативен резултат ги извади и Анри и Ето:toe: А за судењето што друго може да се каже за шпанските судии освен дека се КАТАСТРОФА. Тоа на Кеита едноставно не беше ни за жолт, не го ни допре. Иако фудбалерите на Еспањол цело второ полувреме лежеа на теренот како пички, имаше надолпонување од само 3 минути:toe: А за Валдез едноставно не му беше денот, тоа е. Само да не продолжи така.

П.С Ја видовте ли играта на Бетис со Реал и споредете ја со играта против Барселона минатата недела:toe: Можеби и тие имаа само слаб ден:toe:

Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер

Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.

ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам​

Да не си го утнал фан клубот случајно?

И уште ли го сметаш за навивач?
Мене ме заеба барца на спортска па иако ми е втор тим не ги критикувам.ПА НЕ МОЖЕ НИКОЈ ВЕЧНО ДА ТЕПА ЕБАТЕ. плус и овој ке го победеа ама ги сече могу црвениот,падна концентрацијата... и тие голови шо ги постигна еспањол беа резултат на црвениот и грешката.(секој греши) и со играч помалку беа многу блиско да ја анулират и таа предност ама...ништо за жал.

Остани позитивен. Јас сум ја гледал Барса на 15та позиција кога сите утакмици ги губеа вака и уште полошо по 0-3 дома од забегани екипи. Ако навиваш за нив само кога победуваат а ги пцуеш кога губат подобро од сега престани да навиваш. И кога беа 15ти не сум се осудил да ги пцујам, а како што гледаш сеуште навивам иако губеа титули безвезално. А за мадриѓаниве, нека се порадуваат. Има една изрека - не умирај магаре, зелена трева ќе порасне. Надежта е заебана работа, на крај повеќе ќе ги боли. Visca Barca!

Точно така, и јас ја гледав Барселона во деновите кога ги имаше најслабите изданија, па не се откажав од нив.

Разбирам сеа гневни сте и нервозни заради глупиот пораз, и јас сум, ама што е тука е. Како што кажа и Сан, од почетокот по 2 кикса и сеа понатаму се по старо. Нема смисла да се разочаруваме, Реал се тие што се во минус, не ние.

Сеа следната со Атлетико се надевам на победа, 3 пати го победуваме оваа година па зошто не и уште еднаш. Шо се однесува до Пеп, јас би му советувал да не го боли кур за ЛШ, на навивачите им е побитно да се освои домашното првенство, а за ЛШ што се однесува до мене нека испаднат и од Лион.

Ајде да се надеваме во Вторник/Среда на подобра игра.

Тоа е, премногу несериозно го сватија овој дуел. Како победата ке дојдеше сама од себе.

Го изгледав цел натпревар, играчите не трчаа како предходните утакмици. Дали Гвардиола премногу се уплашил од дуелот со Лион за некој ден па решиле да се одмараат...а несакам да помислам дека пуштен беше натпреварот, само да се спаси Еспањол од испаѓање.

Кажав јас нема да видиме Барселона како што гледавме на претходните 2 натпревари во наредните 4 месеци. А се почнува од Франција:smir:

Инаку за Валдес... некој горе рече зошто го обвинуваме него... е кого да обвиниме кога БУКВАЛНО му ја подаде топката а можеше да ја избие високо и далеку. Глуп голман е, го нема "она" во себе за да биде голман на голем клуб како што е Барселона. Сум кажал стопати ќе кажам пак, има голема среќа што е каталонец, инаку досега ќе бранеше за Сампдорија или Фулам.
Те поддржувам сепак на валдес да му го оставиш натпреварот да брани верувај ако одбрани 1 еве јас само играчите што се добри а така да кога беа шампиони 05-06 играчите играа прејако и секојпат топката беше во нив и секојпат голови даваа.. валдес само се радуваше и една акција ќе му напраат и еден гол исто и сеа подобро пеп пинто да го ставеше одколку валдес, сигурно тој немаше да прими вакви голови речиси тренинг голови сепак барса се најдобри според мене тоа е тоа што кикснавме овие 2 натпревари ако ги кикснавме со добрите клубови тешко за титула и го имам тоа спомнато пак ќе го спомнам барса може да се изненади само пред натпреварите во ЛШ така да без секиранции се чуват за лион имаат тешко гостување , не трчеа добро и самите забележавте едноставно се одмараа меси не беше денеска вистинскиот како што е така да барса најдобри и одиме на победа со лион:).

da se nadevame deka esp ke izigra vaka i so real i deka real ke izgubi ili ke zavrse nereseno.
no tezok natprevar gi ocekuva i barsa i narednoto kolo so atl.madrid i toa ako zavrse nereseno barsa trebe da bide epten srekna a i nie navivacite oti tamu tesko ke se dobie pobeda,ostanuva da vidime kako ke pomine ls i potoa so atl madrid

абе ајде... ова ли е барса?? Едноставно ми се плаче од последните 2 кола.. :ija::ija::ija:
клошари некои од последно пласираните да изгубат???... Но нвм.. можам да кажам само едно без разлика дали ке победат или ке изгубат:

I LOVE FC BARCA :pehar::zver::love2::love3:

барса ја гледав комбинирано со јуве и колку што видов некако ко да се чуваа за лион, ама исто мора да се каже дека судијата ја оплеска за црвениот за кеита. како и да е, 7 бода не се малку, ама не се ни многу

е бе големо чудо една утакмица Барса изгубиле,што има врска уште имате голема предност,нема место за паника

цц по 20 и кусур натпревари пораз:tapp: белким нема да се одрази за натамошниот дел од првенството ... btw сакам Барса да ја освои Премиера:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom