Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауф ќе ја играм ова 2ка на големи пари. Добар коефициент дават за Барса.

Ајде вечер кон нова победа, и продолжување на победничките низи.:wink:
Што ќе победите,ќе победите мислам дека ќе биде Х-2,0-0 на полувреме 1-2 или 1-3 на крај..:smir:

Нема шанси барса да изигра нерешено бидејќи во гости на севиља ја згазивме исто и виљареал така да бетис не е тој бетис како што беше пред 2-3 години :).

Па не е сега се појјаки:baeh:

Вечерва ќе гледаме многу тешка утакмица, на овој терен имаме повеќе порази отколку победи во меѓусебните дуели со Бетис. Како и да е, оваа Барселона не е ланската, ниту таа пред неа. Самодовербата на играчите и победничкиот дух би требало да го решат натпреварот во наша полза.

Да да вечер ќе биде опасно.Ама сепак мислам дека ќе победиме
Типувам на 2-1 за нас

Повиканите играчи за вечерва....

Valdés, Pinto, Henry, Márquez, Xavi, Piqué, Iniesta, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Hleb, Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré, Sergio Busquets.

Незнам зошто али имам некое чудно чувство дека Касерес ќе игра на местото на Маркез, заедно со Пике.

Повиканите играчи за вечерва....

Valdés, Pinto, Henry, Márquez, Xavi, Piqué, Iniesta, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Hleb, Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré, Sergio Busquets.

Незнам зошто али имам некое чудно чувство дека Касерес ќе игра на местото на Маркез, заедно со Пике.
Што знам јас не би го ставил Касерес во 1 тим боље е Маркез многу повеќе искуство има а за вакви натпревари такви играчи можат многу да помогнат па ќе видиме за 1 сат:helou:

vecer mislam deka messi ke blesne ekstra strasno i sekako ke dade gol zatoa sto kolku so slusnav ova mu e prvo derbi so betis koj go igra toj,dosega nemal sreka da igra so betis od kako e vo timot na barsa poradi povredi.
a vecerasniot sostav mislam deka ke bide:
valdes
alves markes pike abidal
yaya ture xavi iniesta
messi eto anri
od ovie 11 mina barsa e najstrasna koga igrala

Што знам јас не би го ставил Касерес во 1 тим боље е Маркез многу повеќе искуство има а за вакви натпревари такви играчи можат многу да помогнат па ќе видиме за 1 сат:helou:

Мислам така затоа што Маркез се врати покасно и немаше време за тренинг и да се утврди колку е физички спремен за натпреварот. Дајбоже да грешам зошто подобро Маркез да игра отколку Касерес. Сепак и Касерес знае да изненади, како минатиот пат, каде што го изигра најдобриот натпревар во дресот на Барса без ниту една грешка. Битно си имаме добра замена за Маркез...:smir:

Едит: Се потврди тоа што го кажав...

Guardiola revoluciona el once y deja en el banquillo a Messi y Henry. Saldrá con Valdés, Alves, Piqué, Cáceres, Abidal, Xavi, Busquets, Keita, Hleb, Iniesta y Eto'o

Плус, нема да играат ниту Анри ниту Меси од почеток :)

Мислам така затоа што Маркез се врати покасно и немаше време за тренинг и да се утврди колку е физички спремен за натпреварот. Дајбоже да грешам зошто подобро Маркез да игра отколку Касерес. Сепак и Касерес знае да изненади, како минатиот пат, каде што го изигра најдобриот натпревар во дресот на Барса без ниту една грешка. Битно си имаме добра замена за Маркез...:smir:

Едит: Се потврди тоа што го кажав...

Guardiola revoluciona el once y deja en el banquillo a Messi y Henry. Saldrá con Valdés, Alves, Piqué, Cáceres, Abidal, Xavi, Busquets, Keita, Hleb, Iniesta y Eto'o

Плус, нема да играат ниту Анри ниту Меси од почеток :)
Очекував Бојан 1 состав да блесне ама ај пак добро е вака ако не поведеме до полувреме барем да е нерешено па да влезе Месијата и да победиме:vozbud:

едит:дајте добар линк за натпреварот

Тоа е кога не ни е стандардниот состав фали капитенот и веднаш забуна во одбраната ај се надеваме на Меси

Шо прајте вака бе, 2-0 ?

Нека не комплицира многу, нека го стави Меси на полувреме, па да ги реши :)

Чекајте има време, ќе влезе Меси и ќе ве извади од гомна, како многу пати досега. Се гледа дека неможете без Меси, иако и одбранава не ви е стандардна ама...

И Меси и Туре и Анри и одбраната и тоа е тоа........
Може ке биде 1-2..........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom