Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра игра, посебно ме изненади Касерес, одлично играше денес. Штета што примивме гол, али тоа е. Иниеста и Алвес беа најдобри според мене, претрчаа многу...

Инаку веќе неможам да го слушам коментаторот на Сител, превише е глуп и незнам кај го најдоа баш него врска нема човекот. Според него Барса им бега 13 бода на Реал, Кројф бил четири години на кормилото на Барселона и им донел 2 титули:pos2:
А да, исто така Балич според него е фудбалер...

Добра игра, посебно ме изненади Касерес, одлично играше денес. Штета што примивме гол, али тоа е. Иниеста и Алвес беа најдобри според мене, претрчаа многу...

Инаку веќе неможам да го слушам коментаторот на Сител, превише е глуп и незнам кај го најдоа баш него врска нема човекот. Според него Барса им бега 13 бода на Реал, Кројф бил четири години на кормилото на Барселона и им донел 2 титули:pos2:
А да, исто така Балич според него е фудбалер...

Следниот пат стисни муте и пушти си радио-одлична комбинација-проверено:wink:

super partija na kataloncite,iako najkrivo mi bese toj primeniot gol koj so ne trebase da go primat.
kaseras na 21 godini e super bek,a ovoj alves e nenormalen vistinski zver e covekot
i najbitno e so ubijcite na barsa prodolzuvaat da gi ubivaat protivnickite golmani vo slucajov eto

Ето има постигнато 21 гол во лигата. Само да остане здрав, на крајот би можел да има 30-35 гола.:vozbud:

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДАА И ТИТУЛААА!!!!!!
Браво за Касерес супер изигра....имаше неколку несигурни пасови ама до сега најдобра утакмица за него....само ме плаши Пујол да не ја заеба повредата пак:toe::toe::toe:

Честито победа. И повеќе од заслужена ќе ви биде ако ја освоите титулата (а и се поизвесно е дека ќе биде така). Уште еднаш честито, ваква игра на Барса не памтим.

Дечки во нашиот град веќе не примаат уплата за шампион во Шпанија толку блокирано е. А тие што ја играле Барселона почнале и да ми исплаќаат значи се знае која е Барса и што е, :vozbud::baeh:
Поздрав

Ето има постигнато 21 гол во лигата. Само да остане здрав, на крајот би можел да има 30-35 гола.:vozbud:
Da mozno e Eto da postigne 35 gola do kraj,a isto i Messi,samo da dade gospod da bidat zdravi.
Btw lani C.Ronaldo mislam deka imase postignato 42 gola vo site natprevaruvanja,pa taka da ovaa sezona moze lesno i Eto i Messi da postignat poveke od 42 gola vo site 3 natprevaruvanja.

A i cestitki do cela ekipa za denesnata igra,Cesares bese odlicen, ima potencijal da stane top odbranben igrac,samo malce mi e krivo sto Henry i Messi ne postignaa po eden gol,ali ke bide na slednata utakmica.
:olee:

Меси сега за сега има 25 гола и 16 асистенции, а има уште многу натпревари. Само да останат здрави заедно со Ето и се ќе биде ок:smir:

Ај честито победа со мало задоцнување одлична игра како и секогаш Алвес мен оф д меч и кај се сега тие кои пишуваа дека на Алвес ќе му пропадне кариерата што дојде во Барса.
ПС Мислам дека фали уште 1 гол па да имаат 50 голови вкупно големата тројка мислам дека 49 имаат до сега.А 100 гол го постигна кој друг ако не Ето:)

Искрено сезонава не гледам екипа која што може да му парира на Барселона и во играта и во резултатите.Ако продолжите вака,а ќе продолжите три титули не ви бегаат.Одамна немам гледано ваков добар фудбал,уште еднаш ќе кажам се восхитувам на сегашнава Барса,на Ето,Меси,Иниеста,Алвес...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom