Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kako i da ovaa godina barsa igra neverojaten fudbal
napred barsa

2 tituli se na barsa ovaa godina,a za ls ne se znae

kako i da ovaa godina barsa igra neverojaten fudbal
napred barsa

2 tituli se na barsa ovaa godina,a za ls ne se znae
Како прво добредојде во најдобриот фан клуб во светот и мислам дека те знам од идивиди многу ги провоцираш таму овде можеш и бан да изедеш:helou:

Убав играч е Давид Виља. само некако не ми се допаѓа да дојде во Барса.
Ако си замине Анри летово како што пише во Весниците, Нека дојде онда.
Мислам и Анри ако си замине болје им е Хлеб да го форсираат убаво си Игра дечкото.
Но сепак кога јас би бил на Местото на Барселона би се одлучил за Помала Звезда.
Пример : Албин (Гетафе), Гуардадо (Депортиво Лакоруња), Мелонеј (Селтик).... и мн мн други.
и плус Асулин ке дојде во Барселона од Помладокот како што дојдоа Меси и Крикич. така да сеедно е купиле не купиле исто им е.:toe:

Поздрав

Убав играч е Давид Виља. само некако не ми се допаѓа да дојде во Барса.
Ако си замине Анри летово како што пише во Весниците, Нека дојде онда.
Мислам и Анри ако си замине болје им е Хлеб да го форсираат убаво си Игра дечкото.
Но сепак кога јас би бил на Местото на Барселона би се одлучил за Помала Звезда.
Пример : Албин (Гетафе), Гуардадо (Депортиво Лакоруња), Мелонеј (Селтик).... и мн мн други.
и плус Асулин ке дојде во Барселона од Помладокот како што дојдоа Меси и Крикич. така да сеедно е купиле не купиле исто им е.:toe:

Поздрав
Абе ти остаи тие играчи од менаџер Виља си е Виља

dobro ke bide villa ako dojde
samo mi e krivo so hleb nekako ne moze da se navikne na stilot na igra,no da se nadevame na negoviot prv gol deka naskoro ke padne
NAPRED BARSA VASA E COPA DEL REY I TITULATA VO SPANIJA A MOZNO E I LS

zdravo... gledam sum propustil mn 500 strani pa i vise no sepak jas sum lojalen navivac na barsa

zdravo... gledam sum propustil mn 500 strani pa i vise no sepak jas sum lojalen navivac na barsa
Welcome to the club!

Инаку се сложувам со оној кој рече дека е подобро да земеме помал ѕвезда отколку Виља!
Знаете зашо?
-Се плашам од она што се случи лани....Many stars in one team,i dont know i think stars are going down!-Phill Jackson

Welcome to the club!

Инаку се сложувам со оној кој рече дека е подобро да земеме помал ѕвезда отколку Виља!
Знаете зашо?
-Се плашам од она што се случи лани....Many stars in one team,i dont know i think stars are going down!-Phill Jackson
Да ама има ѕвезди кои играат со срце за тимот а има некои кои што играат само за пари тука е разликата пр.Робињо игра за пари,а Џерард,Меси,Кака и многу други да не ги набројувам играат со срце за тимот тука е разликата

Гвардиола е тип кој не прави разлики помеѓу ѕвезди и обични фудбалери. Тој сите ги третира исто и има строг режим кон играчите, а сепак е близок со нив. Тоа е главната разлика помеѓу него и Рајкард. Додека е тој на чело на клубот, нема да има проблеми со ѕвездите.:smir:

dobro ke bide villa ako dojde
samo mi e krivo so hleb nekako ne moze da se navikne na stilot na igra,no da se nadevame na negoviot prv gol deka naskoro ke padne
NAPRED BARSA VASA E COPA DEL REY I TITULATA VO SPANIJA A MOZNO E I LS
гоче дојди напиши нешто на ФАн КЛубот на Јунајтед

за КОпа дел реј и ПД сте сигурни но за ЛШ потешко

Барса типувајте ја 2+ второ полувреме,не промашувате никако

Utre ocekuvam petarda protiv najslabata odbrana vo La liga,plus deckite od Sporting igraat otvoreno,ne se pikaat so 9 igraci pred svojot gol,taka da ne bi trebalo da imame problemi.:sport2:

Абе ти остаи тие играчи од менаџер Виља си е Виља

Играчите што ги кажав не се од менаџер, си го гледал ли некогаш Албин, или Гуардадо? станува збор за двајца навистина Талентирани играчи кој што би можеле да се вклопат во играта на Барселона.
најбитно од се е тоа што тие сеуште не се Звезди.
Виља е добар играч но Звезда, Може кај Гвардиола би успеало да се вклопи во тимот затоа што Гвардиола не прави разлика помеѓу звезда и друг играч.:toe::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom