I
IBIZA SOUND
Гостин
kako i da ovaa godina barsa igra neverojaten fudbal
napred barsa
2 tituli se na barsa ovaa godina,a za ls ne se znae
napred barsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како прво добредојде во најдобриот фан клуб во светот и мислам дека те знам од идивиди многу ги провоцираш таму овде можеш и бан да изедеш:helou:kako i da ovaa godina barsa igra neverojaten fudbal
napred barsa
Абе ти остаи тие играчи од менаџер Виља си е ВиљаУбав играч е Давид Виља. само некако не ми се допаѓа да дојде во Барса.
Ако си замине Анри летово како што пише во Весниците, Нека дојде онда.
Мислам и Анри ако си замине болје им е Хлеб да го форсираат убаво си Игра дечкото.
Но сепак кога јас би бил на Местото на Барселона би се одлучил за Помала Звезда.
Пример : Албин (Гетафе), Гуардадо (Депортиво Лакоруња), Мелонеј (Селтик).... и мн мн други.
и плус Асулин ке дојде во Барселона од Помладокот како што дојдоа Меси и Крикич. така да сеедно е купиле не купиле исто им е.
Поздрав
Welcome to the club!zdravo... gledam sum propustil mn 500 strani pa i vise no sepak jas sum lojalen navivac na barsa
Да ама има ѕвезди кои играат со срце за тимот а има некои кои што играат само за пари тука е разликата пр.Робињо игра за пари,а Џерард,Меси,Кака и многу други да не ги набројувам играат со срце за тимот тука е разликатаWelcome to the club!
Инаку се сложувам со оној кој рече дека е подобро да земеме помал ѕвезда отколку Виља!
Знаете зашо?
-Се плашам од она што се случи лани....Many stars in one team,i dont know i think stars are going down!-Phill Jackson
гоче дојди напиши нешто на ФАн КЛубот на Јунајтедdobro ke bide villa ako dojde
samo mi e krivo so hleb nekako ne moze da se navikne na stilot na igra,no da se nadevame na negoviot prv gol deka naskoro ke padne
NAPRED BARSA VASA E COPA DEL REY I TITULATA VO SPANIJA A MOZNO E I LS
kako i da ovaa godina barsa igra neverojaten fudbal
napred barsa
zdravo... gledam sum propustil mn 500 strani pa i vise no sepak jas sum lojalen navivac na barsa
Абе ти остаи тие играчи од менаџер Виља си е Виља