Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Победуваме утре ама подобро ќе беше првиот натпреавар да го играме на гостински терен ама и овака да победиме 2-3 разлика ќе биде лесно за 2 меч

Sto mislite,so koj tim ke izlezeme utre?
Jas vaka bi sakal:odbrana:Pinto,Alves,Pique,Caceres,Sylvinho,sreden red:Busquets,Keita,Gudjonson,napad:Iniesta,Henry,Bojan:olee:

Мора да тепаме со три или повеќе разлика затоа што реваншот е во незгодно време и ке можеме да играме со младинскиот тим.

Како што гледам јас. Гвардиола е тргнат по сите 3 титули!
и се Надевам дека ке му успее само малку потешко ке му биде за Лига на Шампиони.

Останатите 2 Шпански трофеја мислам дека ке ги зема Барса ;)

позздраВ

Ќе видиме за тоа за некои 5-6 месеца. Инаку, ќе не даваат вечерва некаде ?

Спорт 1 -на Унгарската ќе ја даваат,јас ја имам на кабловска така да ќе ја гледаааам:vozbud:

Алвес ке може да игра против Спортинг. Ја прифатија жалбата поднесена од страна на Барселона.

Солидно прво полувреме,водиме 1:0 со голот на Анри,очекувам подобра игра во второто,во првото полувреме малку потфрлија ЈајаТуре и Гудјонсен,треба Јаја да се подобри а Гудјонсен да биде заменет!Ајде барем да дадеме уште 1 гол во второво!

Крај на натпреварот. Одлична предност од 2:0... каков гол на Маркез:vozbud::vozbud:

Браво Барса мале каква победа и над мајорка маркез го здрви од слободен на голманот на мајорка а и анри феноменален гол постигна со глава и кркич многу се покажа на овој меч ај честито победа за барса и нејзинтие фанови така да продолжат да играт и понатаму:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom