bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Фала што направи се што можеше.Љубоморите ли сега што немате играч со таков калибар во Реал сеа јас неможам ништо повеќе тука жал ми е:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала што направи се што можеше.Љубоморите ли сега што немате играч со таков калибар во Реал сеа јас неможам ништо повеќе тука жал ми е:pos2:
Не е фер против Меси да играш. Барса без Меси сезонава=0 Не сваќајте како провокација, факт е тоа.
За ова секоја чест :bravo:Види сеа...Јас мислам дека за да имаш голем тим,мора да има некој кој е Господ во тимот,некој без кого не можат,на пример како што е тоа Кака за Милан,Меси за Барса,Џерард за Ливерпул,Роналдо за Манчестер,Дел Пиеро за Јувентус и така натаму...Така да...оставете тоа,коа не би бил Меси,би биле ништо.Меси е тука,а сеа “што би било кога би било“?,само нагаѓања...
Со постов само ме потврдуваш, иако мислиш дека го правиш спротивното. И не се нагаѓања, многу примери има сезонава за играта со и без Меси.Види сеа...Јас мислам дека за да имаш голем тим,мора да има некој кој е Господ во тимот,некој без кого не можат,на пример како што е тоа Кака за Милан,Меси за Барса,Џерард за Ливерпул,Роналдо за Манчестер,Дел Пиеро за Јувентус и така натаму...Така да...оставете тоа,коа не би бил Меси,би биле ништо.Меси е тука,а сеа “што би било кога би било“?,само нагаѓања...
Не е фер против Меси да играш. Барса без Меси сезонава=0 Не сваќајте како провокација, факт е тоа.
Спасивме глава ... Кој друг ако не Меси.
Ама мора да се признае дека и Сантандер игра јако оваа сезона, ја победи на Валенсија, на Севилја, така да пст. Добро е што зедовме 3 бода.
Сеа следната против Бетис мислам.
Иначе некој да ми каже колку е сериозна повредата на Пујол? Ќе биде ли фит до другиот натпревар или тешко?
Ако погледнеш последните 5 години кои тимиови ја освоиле ЛШ ќе видиш
дека
2008 - Манчестер зависеа од Роналдо
2007 - Милан од Кака
2006 - Барса од Роналдињо
2005 - Ливерпул од Џерард (и уште зависат од него)
2004 - Порто од Деко
Најсилните тимови во светот секогаш зависат од 1 играч без разлика колку се добри останатите играчи од тој тим.
Факт е дека вие (овој тим на Реал) не зависите од ниту еден играч ама не сте ни приближно силни како најдобрите тимови во светот.
Со постов само ме потврдуваш, иако мислиш дека го правиш спротивното. И не се нагаѓања, многу примери има сезонава за играта со и без Меси.
Сам се побиваш, не пишувај.Барса е комплетен тим. а Меси е Најдобриот во Тој тим.
Слично како лани Ман.УТД и Роналдо.
а За тоа Барса без Меси била 0 не е Точно.
може да се Рече реал без робен е 0 :smir:
ПС : Челзи ги има најголемите имиња во Клубот.. што значи не завизат од никого затоа видиги на Кој степен се![]()