Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега мадридистите се радуваат, си мислат дека ни паѓа формата:pos2: А за тоа дека Меси бил незаменлив, НЕЗАМЕНЛИВ Е!!! Нема играч како него на планетата, најдобар е. Додека го имаме ќе го користиме, немора да се палите на тоа дека сме биле лоши кога тој не играл.
Ја кажав вистината. Боли? Еднаш барем признајте, без Меси сте сосема друг тим. Не реков ни дека ви паднала формата ни ништо, ја кажав вистината. Па сега вие како сакате сфатите го тоа што го реков.
Имате куп предтоа, така да овие црвени картони ќе бидат прележани во купот.Касерес и Санчез наредната недела... ако примиме помалку од 2 гола ќе биде успех![]()
Уште еден stand up comic.Abe madridisti,pa vas da nevie roben ne vi bega ispaganje vo vtora liga:pos2::pos2:
Љубоморите ли сега што немате играч со таков калибар во Реал сеа јас неможам ништо повеќе тука жал ми е:pos2:Ја кажав вистината. Боли? Еднаш барем признајте, без Меси сте сосема друг тим. Не реков ни дека ви паднала формата ни ништо, ја кажав вистината. Па сега вие како сакате сфатите го тоа што го реков.