Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега дознавте дека Шпанија има најкатастрофа судии? Незнам кој ги делегира само, вчера на Нумансија - Реал судеше еден клошар, незнам 26-7 години дали имаше. КАТАСТРОФА!

Супер беа дечките Меси докажа кој е најдобар. За наредниот натпревар Касерес би требало да стартува во одбраната а можеби и Виктор Санчез така да има кој да игра не е до толку лошо. 5000 за најдобриот. Поздрав :smir:

Сега мадридистите се радуваат, си мислат дека ни паѓа формата:pos2: А за тоа дека Меси бил незаменлив, НЕЗАМЕНЛИВ Е!!! Нема играч како него на планетата, најдобар е. Додека го имаме ќе го користиме, немора да се палите на тоа дека сме биле лоши кога тој не играл.

Сега мадридистите се радуваат, си мислат дека ни паѓа формата:pos2: А за тоа дека Меси бил незаменлив, НЕЗАМЕНЛИВ Е!!! Нема играч како него на планетата, најдобар е. Додека го имаме ќе го користиме, немора да се палите на тоа дека сме биле лоши кога тој не играл.

Ја кажав вистината. Боли? Еднаш барем признајте, без Меси сте сосема друг тим. Не реков ни дека ви паднала формата ни ништо, ја кажав вистината. Па сега вие како сакате сфатите го тоа што го реков.

Не е фер против Меси да играш. Барса без Меси сезонава=0 Не сваќајте како провокација, факт е тоа.

Ја кажав вистината. Боли? Еднаш барем признајте, без Меси сте сосема друг тим. Не реков ни дека ви паднала формата ни ништо, ја кажав вистината. Па сега вие како сакате сфатите го тоа што го реков.

Не бе брат, и јас си кажав дека е незаменлив Месијата за Барса. Воопшто не ме боли тоа, факт е. Впрочем никогаш не сум го негирал тоа.

Ајдеее црвени за 2ца дефанзивци...честито победа како и да е.

Касерес и Санчез наредната недела... ако примиме помалку од 2 гола ќе биде успех :toe:

Касерес и Санчез наредната недела... ако примиме помалку од 2 гола ќе биде успех :toe:
Имате куп предтоа, така да овие црвени картони ќе бидат прележани во купот.

Abe madridisti,pa vas da nevie roben ne vi bega ispaganje vo vtora liga:pos2::pos2:
Уште еден stand up comic.

Спасивме глава ... Кој друг ако не Меси.

Ама мора да се признае дека и Сантандер игра јако оваа сезона, ја победи на Валенсија, на Севилја, така да пст. Добро е што зедовме 3 бода.

Сеа следната против Бетис мислам.

Иначе некој да ми каже колку е сериозна повредата на Пујол? Ќе биде ли фит до другиот натпревар или тешко?

Љубоморите ли сега што немате играч со таков калибар во Реал сеа јас неможам ништо повеќе тука жал ми е:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom