Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е фер против Меси да играш. Барса без Меси сезонава=0 Не сваќајте како провокација, факт е тоа.

Види сеа...Јас мислам дека за да имаш голем тим,мора да има некој кој е Господ во тимот,некој без кого не можат,на пример како што е тоа Кака за Милан,Меси за Барса,Џерард за Ливерпул,Роналдо за Манчестер,Дел Пиеро за Јувентус и така натаму...Така да...оставете тоа,коа не би бил Меси,би биле ништо.Меси е тука,а сеа “што би било кога би било“?,само нагаѓања...

Види сеа...Јас мислам дека за да имаш голем тим,мора да има некој кој е Господ во тимот,некој без кого не можат,на пример како што е тоа Кака за Милан,Меси за Барса,Џерард за Ливерпул,Роналдо за Манчестер,Дел Пиеро за Јувентус и така натаму...Така да...оставете тоа,коа не би бил Меси,би биле ништо.Меси е тука,а сеа “што би било кога би било“?,само нагаѓања...
За ова секоја чест :bravo:

Со постов само ме потврдуваш, иако мислиш дека го правиш спротивното. И не се нагаѓања, многу примери има сезонава за играта со и без Меси.

Не е фер против Меси да играш. Барса без Меси сезонава=0 Не сваќајте како провокација, факт е тоа.

Ако погледнеш последните 5 години кои тимиови ја освоиле ЛШ ќе видиш
дека

2008 - Манчестер зависеа од Роналдо
2007 - Милан од Кака
2006 - Барса од Роналдињо
2005 - Ливерпул од Џерард (и уште зависат од него)
2004 - Порто од Деко

Најсилните тимови во светот секогаш зависат од 1 играч без разлика колку се добри останатите играчи од тој тим.

Факт е дека вие (овој тим на Реал) не зависите од ниту еден играч ама не сте ни приближно силни како најдобрите тимови во светот.

Спасивме глава ... Кој друг ако не Меси.

Ама мора да се признае дека и Сантандер игра јако оваа сезона, ја победи на Валенсија, на Севилја, така да пст. Добро е што зедовме 3 бода.

Сеа следната против Бетис мислам.

Иначе некој да ми каже колку е сериозна повредата на Пујол? Ќе биде ли фит до другиот натпревар или тешко?

Играме со Спортинг наредниот викенд, но прво играме со Мајорка во четврток во кралскиот куп.
Инаку повредата на Пујол не е сериозна, докторите рекле дека ќе паузира само 10 дена.

Fenomenalna pobeda za barca i so 2ca iskluceni igraci porani crven karton pak pobeda sepak mesi e nagraden za toa vleguva i odma presvrt:) barca zavisat od nego i toa kako..

Ако погледнеш последните 5 години кои тимиови ја освоиле ЛШ ќе видиш
дека

2008 - Манчестер зависеа од Роналдо
2007 - Милан од Кака
2006 - Барса од Роналдињо
2005 - Ливерпул од Џерард (и уште зависат од него)
2004 - Порто од Деко

Најсилните тимови во светот секогаш зависат од 1 играч без разлика колку се добри останатите играчи од тој тим.

Факт е дека вие (овој тим на Реал) не зависите од ниту еден играч ама не сте ни приближно силни како најдобрите тимови во светот.

Со постов само ме потврдуваш, иако мислиш дека го правиш спротивното. И не се нагаѓања, многу примери има сезонава за играта со и без Меси.

Е баш истото што го напиша star_dust тоа сакав да го кажам...Значи воопшто не е лошо или глупо да зависи тимот од еден играч.Резултатите последниве години,па и отсекогаш го докажуваат тоа!
Еве ќе земам уште еден пример...Ти текнува како играше Арсенал со Анри и сеа без него?
А Меси е сигурно еден од најдобрите тројца во светов,моментално можда и најдобар...И Меси игра,значи тука е! Нема да биде тука само ако биде повреден(не дај боже),значи остави тоа : Ако не е Меси што ќе правите?!

Ај некој линк од 5000 гол на Барса.

Одличен гол беше, вреден за 5000 гол на тим каков што е Барса.

bravo za messi definitivno zasluzi on da go postigne 5000 gol i da bide zapamten vo istorijata na Barca.Sea me plasi vo cetvrtok koj ke igra vo odbrana?
puyol=povreden
marques=crven ke bide kaznet
i pique isto crven
Najverojatno caceres i abidal ke igraat vo sredina alves i silvinho stranicno.
Ama ajde se snajde Pep mnogu pati godinava najverojatno i sega ke bide taka

Касерес и Санчез ќе бидат во одбраната, Алвес мислам дека ќе одмара, Чави исто... сепак играме во купот.

Суспензијата не важи за купот. Пике и Маркез нема да играат следната утакмица во Лигата.

Веројатно Пеп ќе ги игра Алвес-Касерас-Абидал- Силвињо против Спортинг.

Барса е комплетен тим. а Меси е Најдобриот во Тој тим.
Слично како лани Ман.УТД и Роналдо.
а За тоа Барса без Меси била 0 не е Точно.
може да се Рече реал без робен е 0 :smir:

ПС : Челзи ги има најголемите имиња во Клубот.. што значи не завизат од никого затоа видиги на Кој степен се ;)

Барса е комплетен тим. а Меси е Најдобриот во Тој тим.
Слично како лани Ман.УТД и Роналдо.
а За тоа Барса без Меси била 0 не е Точно.
може да се Рече реал без робен е 0 :smir:

ПС : Челзи ги има најголемите имиња во Клубот.. што значи не завизат од никого затоа видиги на Кој степен се ;)
Сам се побиваш, не пишувај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom