Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ако се праи ремонт нека се праи целосен, сеа тоа е

Е сега нека се опаметат за идна сезона кого ќе продаваат а кого ќе купуваат.

Какви голови пиел Пинто пооооо:)

Одлично опростување од публиката за оваа сезона. После 2 - 0 по не знам кој пат сезонава се прокоцкува натпреварот. Ај да се надеваме дека наредна сезона нема да се повтори ни пола од виденото оваа година.

Али ако си оди Ето, големи се шансите да дојде Ибрахимович или Хунтелар, би требало да гледаме добра замена за Ето во Барса летово.

ако си оди ето изгледа ќе дојде бензема или ибракадабра

Ја сум за Бензема повеќе( али нека дојде и Хунтелар не ми смета мене:):) )

Барселона тргнува по Киву

Барселона се интересира за фудбалерот на Интер, Кристијан Киву.

DiarioSport објавува дека новиот тренер на Барселона, Пеп Гвардиола посакува во своите редови да го донесе дефанзивецот на Интер, Кристијан Киву. Гвардиола подготвува комплетен ремонт во составот на каталонскиот клуб за следната сезона.
Купувањето на квалитетен дефанзивен фудбалер е еднен од приоритетите на клубот, особено по повредата на Габриел Милито.

извор: 24fudbal.com.mk

опасна игра е тоа. ето не би требало да го давате... хунтелаар е ѕвер ама најблиску од манчестер а ибра е доста стар и барем според мене не е на нивото на ето.

Доста стар ? Колку стар ? И мене не ми се дава Ето али се е можно сега.

Бензема нема шанси, башка рано му е за трансфер. Јас ипак мислам дека Виља ќе го земе Барса.

опасна игра е тоа. ето не би требало да го давате... хунтелаар е ѕвер ама најблиску од манчестер а ибра е доста стар и барем според мене не е на нивото на ето.
ибра не е баш мн стар околу 25 год ако ти е на тебе стар ок а според мене ето е полош играч од ибра

Хахахахаха, Иван1Реал и Боби4е имаат најдобар аватар! Секој чест за Фантом_Ох :D:D Поштовање

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom