Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум за тоа Ето да остане, а да се додаде и Виља во нападот. Бензема не верувам да си оди оваа година од Лион, а Ибра не треба да се купува. Хунтелар е далеку од квалитетите на Ето.

да бе 25 бил моја грешка :smir: очекував 28-9. али дека за мене е послаб од ето стојам на тоа.

:helou:

Ако ги споредувате Ето и Ибрахимович, Ето е 100 пати подобар !!
А од Хунтелаар и Бензема, подобар е Хунтелаар!

ne se sekirajte ke doe benzema ako ne doe ibra.A za lig sampioni ako ne vlezeme da crkne Rajkard:violent1: :icon_eek:

Ако ги споредувате Ето и Ибрахимович, Ето е 100 пати подобар !!
А од Хунтелаар и Бензема, подобар е Хунтелаар!
Различен тип на напаѓачи, секој си има свои квалитети.

ne se sekirajte ke doe benzema ako ne doe ibra.A za lig sampioni ako ne vlezeme da crkne Rajkard:violent1: :icon_eek:
Па нели имате подобра гол разлика од Севиља, значи сигурно влевате!?

Види 2-3 страни поназад, и ќе сватиш дека не се гледа гол разлика у Шпанија. А ЛШ е 100% сигурна бидејки сме подобри од Севиља во меѓусебни дуели.

Барселона тргнува по Киву

Барселона се интересира за фудбалерот на Интер, Кристијан Киву.

DiarioSport објавува дека новиот тренер на Барселона, Пеп Гвардиола посакува во своите редови да го донесе дефанзивецот на Интер, Кристијан Киву. Гвардиола подготвува комплетен ремонт во составот на каталонскиот клуб за следната сезона.
Купувањето на квалитетен дефанзивен фудбалер е еднен од приоритетите на клубот, особено по повредата на Габриел Милито.

извор: 24fudbal.com.mk

Тешко дека овој трансфер ќе се реализира пошто Киву дојде минатата сезона од Рома и има уште 3 години договор со Интер а и Интер не е некоја екипа од рангот на некојси просечни тимови кои прават добри играчи и ги продаваат за да опстојуваат така да некако не ми е реално ова башка и новиот споменува тренер според шпекулациите Мурињо најверојатно ќе сака цврста одбрана а Киву е еден од најдобрите унервизални одбрамебени играчи ила проста кажано може да игра на сите позиции во одбраната па дури и како последен играч за врска како што е кај вас Едмилсов и Маркез.:salut:

ибра не е баш мн стар околу 25 год ако ти е на тебе стар ок а според мене ето е полош играч од ибра
normalno podobar e zatoa sto igra vo inter a eto da igrase vo inte togas pa on ke bese pojak od ibra:toe:

На тој постот горе мислев на подобар меѓусебен дуел, а пишав подобра гол разлика ! :jaj:

Па би требало да ги управе Пеп до тогаш. :toe:

А Роналдињо ќе ја напушти барселона??? или ќе остане??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom